Haberler

Beyoğlu'nda Kalp Krizi Geçiren 66 Yaşındaki Taksici Direksiyon Başında Hayatını Kaybetti

Beyoğlu'nda kalp krizi geçiren 66 yaşındaki taksici direksiyon başında hayatını kaybettiİSTANBUL - Beyoğlu Tepebaşı'nda kalp krizi geçiren 66 yaşındaki taksici, aracın içerisinde hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda kalp krizi geçiren 66 yaşındaki taksici direksiyon başında hayatını kaybetti

İSTANBUL - Beyoğlu Tepebaşı'nda kalp krizi geçiren 66 yaşındaki taksici, aracın içerisinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 12.30 sıralarında Beyoğlu Tepebaşı Refik Saydam Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, taksiyi bugün kullanan Alaattin Öztürk uykusuz olması sebebiyle aracı 66 yaşındaki Şeref Hamamcı'ya verdi. Hamamcı cadde üzerinde seyrettiği esnada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Adamın hareketsiz yattığını gören bir sürücü durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı tetkikler sonucunda adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri taksinin çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldıktan sonra çalışma yapmaya başladı.

Durağı arayıp baş sağlığı diledi

Çalışmalar devam ettiği esnada başka bir taksici olan Şahin Yardımcı, cep telefonuyla taksi durağını aradı. Duraktaki çalışanlara durumu anlatan Yardımcı, şoförün kalp krizinden öldüğünü belirterek baş sağlığı diledi. Yardımcı, "Pazar günü çalışan şoförmüş. Yeni başlamış, kalp krizi diyorlar. Ben aracın sahibini tanıyorum. Durmuş burada da ölmüş. Ben de taksiciyim, olayı gördüm duydum o da meslektaşımız. Üzücü bir olay, Allah rahmet eylesin. Ailesine ve kalanlara sabırlar versin. 15 yıldır taksicilik yapıyorum" dedi.

Cesedi görünce şoke oldu şoför başkası çıktı

Taksici Yardımcı'nın durağa haber vermesinin ardından aracın sahibi Ümit Şentürk telaşla olay yerine geldi. Aracı verdiği şoför Alaattin Öztürk'ün öldüğünü sanan Şentürk, aracın içerisinde cenazeyi görünce şoke oldu. Öztürk'ün olmadığını gören Şentürk bu kez telefonla kendisini aradı. Telefona çıkan adam uykusuz olduğu için aracı Hamamcı'ya verdiğini söyleyince gerçek ortaya çıktı. Telefonda dakikalarca Öztürk'e tepki gösteren Şentürk, adamın öldüğünü söyledi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tepebaşı Beyoğlu 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title