Haberler

Beyoğlu'nda İzinsiz Gösteri: 30 Gözaltı

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda, Berkin Elvan'ın ölümünü protesto için izinsiz gösteri yapan gruptaki 30 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri yapan gruptaki yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı. 

TAKSİM'DE BERKİN PROTESTOSU

Taksim Meydanı'nda toplanan bir grup, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 11 Mart'ta hayatını kaybeden  Berkin Elvan'ın ölümünü protesto için eylem yapmak istedi. 

30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Eylemin izinsiz olduğunu belirterek gruptakileri dağılmaları yönünde uyaran polis, uyarılara rağmen dağılmayan gruptakilere müdahale etti. Müdahale sırasında yere oturup birbirlerine sarılarak polise direnen yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı.  Polis merkezine götürülen eylemciler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

Kaynak: AA / Güncel

Berkin Elvan Beyoğlu Taksim Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

BU TİPLERİN ÇOĞU TERÖRİST YANDAŞI VE GERÇEKDEN DE BERKİN İÇİN ORDA DEĞİLLER SURATLARINDAN BELLİ..AKP NİN POLİSİ VARSA SİZDE PİYONSUNUZ

6
2
yanıtYanıtla
tataryildirimyagmur@hotmail.com:

YETER ARTIK BEE, .

3
0
yanıtYanıtla
Ms.96312@hotmail.com:

hay berkininize de size de!!! emniyet yasadışı örgüte bulaştığı ve kollamaları gerektiğini aileye bildirdiği halde öyle bir günde çocuğunu sokağa salan, cenazesini dhkp-c'yle kaldıran ana-babanın hesabı başkadır! nefret ettirdiniz bu çocuktan, yettiniz be! katil arıyorsanız ana-babasına bakın!

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaslarydea25@gmx.de:

Allah belanizi versin vatan heinleri artik birakin ortaliga karistirmaktan

1
0
yanıtYanıtla
67likara-pinar-li67@hotmail.de:

Siz daha neyi protesto ediyorsunuz sizin Vatanin huzurunu bozmaktan baska bir isiniz yokmu yoksa Türkiyeyi karistirmak isteyen dis güclerin parali Taseron iscileri sizmisiniz her yerde hep ayni meymenetsiz Hainler görev basinda .Bu enerjinizi Vatani kalkindirmak icin kullansaniz olmazmi baska Türkiye yok.

1
0
yanıtYanıtla
ALİakziypak@hotmail.com:

havlar havlar susarlar merak etme

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title