Haberler

Beyoğlu'nda 'İnsanlık Öldü' Dedirten Görüntüler! Yolda Yatan Çocuğa Aldırmadan Geçtiler

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bilinmeyen bir nedenle yerde baygın yatan çocuğa yoldan geçen onlarca sürücü aldırış bile etmedi. 'İnsanlık ölmüş' dedirten görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Beyoğlu'nda bilinmeyen bir nedenle yerde baygın yatan çocuğa yoldan geçen onlarca sürücü aldırış bile etmedi. İnsanlık ölmüş dedirten görüntüler, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

YERDE YATAN ÇOCUĞU GÖRMEZDEN GELDİLER

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda yolda baygın yatan çocuğun yanından geçen sürücüler, yerde yatan çocuğu görmezden geldi. Sürücülerin çocuğun yanından araçlarıyla geçip gitmesi bu kadarına pes dedirtti.

O ANLAR KAMERADA

Bu durumu gören bir vatandaş, çocuğu cep telefonu ile görüntüledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beyoğlu 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (31)

Onrgl:

Kameraya çekecegine yardımcı olsana!!! Herşey kameraya alınalı insanlık öldü emin olun!

8
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Içimizdeki insanı öldürenler utansın.. Cuma hutbelerini yazanlar utansın.. Insan öldüreni bir kaç yıl sonra serbest bırakanlar utansın.. Öğretmenler müdürler utansın.. Zina yapan sokaklara çocukları bırakanlar utansın.. Kurban kesip zekat vermeyenler utansın.. Kendini uyanık sanıp emniyet şeridinden gidenler utansın.. Ben daha si var yazmaktan utanıyorum.. Çoğunluğu müslüman olan bir ülkede bizi bu hale düşürenler kahrolsun..

8
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Özellikle Taksim ve çevresindeki bazı cadde sokak, alt geçit, metruk bina vs çevresinde ayılan ayılana bayılan bayılana. . Ne çekiyorlarsa, insanımsı android robotlara dönüşüyorlar. Pili biten bayılıyor. . Bunlara pek bulaşmaya da gelmez. . Hemen hemen tamamı ya çakı bıçak veya maket bıçağı taşır. ! İnsanı insan olmaktan çıkartan aslında o zehir. Yoldan geçen ne yapsın. ? Herkes kendine. . ''Başına bela mı alacaksın. Yoluna diyor. '' Manzara bu beyler. Çağ atlayan Yeni Türkiye. .

8
0
yanıtYanıtla
vay be:

istanbulda insan kalmamış heralde

5
1
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

İnsanlık Doğu da olsaydı doğudakiler Batı’ya göç etmezdi...

5
0
yanıtYanıtla
acaba:

valla haberi yapan arkadaş, sende olsan emin ol geçip giderdin, en fazla ambulansı yada polisi arardın ki eminim birileri aramıştır. bu zamanda insan yardım etmeye korkar oldu, başıma acaba birşey gelir mi diye. . .

4
0
yanıtYanıtla
DOĞU TOPLUMUYUZ:

ne alaka insanlık ölmesiyle sizde amma abartıyorsunuz. . . bunların hepsi hapçı çekip çekip uyuşuyorlar vatandaş ne yapsın allah aşkına. .

3
0
yanıtYanıtla
.:

bıçak çekse korkudan altına edecekler gelmiş burada yorum kasıyor.

3
0
yanıtYanıtla
DOBRAAAAAAA:

kopsun be kıyametttt kopsunnnn

3
0
yanıtYanıtla
Çakıl:

Valla kesin maddeden o hale geldi sanıp yaklaşmamışlardır.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title