Haberler

Sınava Yetişmek İsteyen Öğrenci, Pencereden Atlamak İstedi

Güncelleme:

Beyoğlu'nda üzerine kapı kilitlenen üniversite öğrencisi genç, sınava yetişmek için pencereden atlamak istedi.

Beyoğlu'nda üzerine kapı kilitlenen üniversite öğrencisi genç, sınava yetişmek için pencereden atlamak istedi. Pencerede mahsur kalan genç, belediyenin uzattığı sepetli vinçle kurtarılırken sınava ise polis aracı ile yetiştirildi.

EVDE MAHSUR KALDI

Olay, sabah saatlerinde Keçeci Piri Mahallesi, Duru Sokak'ta meydana geldi. Üniversite öğrencisi 4 katlı binanın üçüncü katındaki dairede ablasıyla yaşıyordu. İddiaya göre ablasının sabah kapıyı dışarıdan kilitleyip çıkmasıyla içeride mahsur kaldı.

BELEDİYEYE AİT VİNÇLE PENCEREDEN İNDİRİLDİ

Vize sınavı olan genç, sınava yetişmek için pencereden sarkmak istedi. Ancak pencerede mahsur kaldı. Bu sırada yoldan tesadüfen geçen belediye ekibi genci fark etti. Genç, belediyeye ait sepetli vinçle pencereden indirildi. Üniversite öğrencisi polis aracıyla sınava götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Sogomon:

Polise ve zabitaya da helal olsun

31
0
yanıtYanıtla
KAZIM YURDALAN:

BU ÇOCUK OKUR İŞTE

28
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

okumak isteyenlere neden zorluk çıkarılıyor,,anlamak mümkün değildir.

22
5
yanıtYanıtla
deli..dolu:

ya ALLAH aşkına haberi bir kere ya 1 kerede düzgün okuyun anlayın ona göre yorum yazın evde ablası ile beraber yaşıyorlar demek, ki ablanın dikkatsizliği mi dersiniz koruma iç güdüsü mü dersiniz yada unutkanlık mı dersiniz her neyse adını ne koyarsanız koyun ortada öyle okumak isteyen abimizi engelleyen zorluk çıkaran yok. , belki, de ablası çalışıyordu sabah erken çıktı kapı açık kalmasın diye hırsız girmesin diye kilitledi işe gitti durum bu olayı farklı yerlere çekmenin hiiç 1 anlamı yok. ,

yanıt8
yanıt0
Murat Aydın:

Haberi iyi oku sonra yorum yap

yanıt7
yanıt0
senirkentli:

dürbünlü senin bu yorumuna 10 kişi iyi yönde yorum yapmış ya ben başka ülkede yaşayamam abi ya. )

yanıt7
yanıt2
cönüh:

emeği geçenleri tebrik etmek lazım

24
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title