Haberler

Beyoğlu'nda Hırsızlıklar Yapan Cezayirli Kameraya Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Ekim'de Beyoğlu'nda şüphelendiği bir kişiyi takip etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri 20 Ekim'de Beyoğlu'nda şüphelendiği bir kişiyi takip etti. 47 yaşındaki Cezayirli B.F. Galata Kulesi Meydanı Galip Dede Caddesi üzerinde bulunan bir kafede Alman uyruklu N.R'nin (55) sandalye üzerindeki çantasını elindeki montla perdeleyerek çaldı. Şüpheliyi takip eden polisler uzaklaşmaya çalıştığı sırada gözaltına aldı.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Yapılan incelemede şüphelinin 21.Eylül'de Beyoğlu'nda bir otel ile 17 Ekim'de İstiklal Caddesi üzerinde bulunan restoranda aynı yöntemle iki çantayı daha çaldığı tespit edildi.

Şüphelinin 3 hırsızlık olayı da güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde şüphelinin çantasını çalacağı kişilerin yanına yaklaştığı daha sonra montunu çantanın üzerine atarak hırsızlık olayını gerçekleştirdiği görülüyor. B.F. tutuklanarak ceza evine gönderildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Galata Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title