Haberler

Beyoğlu'nda Çete Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamaya Göre, Beyoğlu İlçesinde Gasp, Yaralama ve Kapkaç Olayları Karıştıkları Belirlenerek "Kırlangıç" Adı Verilen Operasyonla Çökertilen Çetenin İki Üyesi Daha Yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu ilçesinde gasp, yaralama ve kapkaç olayları karıştıkları belirlenerek "Kırlangıç" adı verilen operasyonla çökertilen çetenin iki üyesi daha yakalandı. Gözaltına alınan çete üyelerinin üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, bir kuru sıkı tabanca, 200 adet extacy hap, bir miktar esrar, 20 küçük paket içersinde kokain ele geçirildiği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından Beyoğlu Adliyesi'ne gönderilen 2 zanlının mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title