Haberler

Polis ve Zabıtadan Midye Baskını! Kaldırımda ve Klozette Yapılan Üretim, Mide Bulandırdı

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekipleri sağlığa aykırı midye dolma imalatı yapan adreslere operasyon düzenledi. Görüntüler ise mide bulandırıcı cinstendi.

İstanbul Beyoğlu'nda polis ve zabıta ekipleri sağlığa aykırı midye dolma imalatı yapan adreslere operasyon düzenledi. Operasyon sırasında ekiplere zorluk çıkartan imalathane sahipleri midyeleri yere döküp ezdi. Operasyonda 2 tonluk midyeye el konulurken, imalathaneler de mühürlendi.

HİJYENDEN UZAK ÜRETİM

Beyoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri sağlığa aykırı midye dolma yapan şahıslara karşı ortaklaşa operasyon başlattı. Operasyon kapsamında yapılan çalışmalarda sağlığa uygunsuz midye dolmaların yapıldığı adresler tespit edildi. Yapılan tespitlerin ardından ekipler, midye dolmaların yapıldığı bodrum katlarına, hijyenik olmayan ve merdiven altı diye tabir edilen adreslere baskın düzenledi.

OPERASYON SIRASINDA MİDYE DOLDURMAYA DEVAM ETTİLER

Baskın sırasında sağlıksız midye dolma yapan şahıslar ekiplere zorluk çıkarttı. Ekiplerle tartışan şahıslardan bazılarının tepki olarak midye dolmaları yere döktüğü ve ayaklarıyla ezdiği görüldü. Bazı kadınların ise hala midye dolma yapımına devam etmesi dikkat çekti.

Düzenlenen operasyonda 2 tonluk midye ele geçilirken, imalathanelere de mühür vuruldu. Öte yandan, Beyoğlu İlçe Tarım Müdürlüğü ve Beyoğlu Zabıta Ekipleri operasyonların devam edeceğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (41)

beyda:

peynirin icine kemik tozu nişasta koyar sütten eser yok bu millet nssil olduda peynirin içine kemik tozu nişasta koyup peynir diye satiyorlarmis sütten eser yok bu sahtekarlar ne ara türediler halkin sağliğıyla oynuyorlar bunlarda gida terörisleridir. . insanpara kazanacağim diye halkini zehirler mi?

16
1
yanıtYanıtla
sümeyye:

canım çekti ya. olsa yerdim

4
11
yanıtYanıtla
abdullah:

Migde cöp tenekesi degildir buldugunuz gördügünüz herseyi yemeyin kardesim. . .

14
0
yanıtYanıtla
hasan:

allah belanizi versin

9
0
yanıtYanıtla
Buzzy:

Aslında bunların başında dikilip 30-40 tane midye yiyen saftiriklere ne demeli içinde 1 gr midye üstü pirinç tanesi 1-2 lira 50 tanesi bir porsiyon pilav yapmaz tamamı gayri sıhhi şartlarda yapılıyor ve çoğu iskele ayaklarından pas küf içinde toplanıyor genellikle gececiler bunların müşterisi onlarda zaten o kafayla ne yediklerini bilmiyolar

7
2
yanıtYanıtla
corci:

onun tadını bir alsan bırakamazsın

yanıt3
yanıt2
vatan:

Yiyeni dovmek lazim

7
1
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Bizim ülkede denetim çok zayıf. . Fırınlar, kasaplar, lokantalar, eğlence merkezleri hatta çok güvendiğiniz yerler bile denetimden uzak, sistemin dışında olanlar hem vergi vermiyor hemde insanların sağlığıyla oynuyorlar. BAKIN PAZAR YERLERİENE kazançlarının kaçını vergi olarak Devlet alıyor. Uydurma makbuzlarla bu işler yürüyor. . . . Denetim sağlıklı yapılmalıu ve caydırıcı cezalar gelmeli ki bir daha yapmamalı bu ahlaksızlar bizim sağlığımızla oynuyorlar, Hastaneler bilinmeyen dertlilerle dolup taşmış,

7
0
yanıtYanıtla
ali:

Allah belanızı versin bu ne böyle ya? bir de avrupa birliğiymiş Allahım inşallah asla almazlar bizi

6
1
yanıtYanıtla
Ercans:

Biride Günah yazmış! Denizden Babam çıksa yerim. Yeterki bu pisler yapmasın.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title