Haberler

Beyoğlu Belediyesi Yılbaşı Mesaisi Yapan Gazetecilere Çadır Kurdu

Beyoğlu Belediyesi yılbaşı mesaisi yapan gazetecilere çadır kurdu Kurulan çadırda gazeteciler rahat bir ortamda çalışma fırsatı bulduİSTANBUL - Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'na vatandaşlar gelmeye başladı.

Beyoğlu Belediyesi yılbaşı mesaisi yapan gazetecilere çadır kurdu

Kurulan çadırda gazeteciler rahat bir ortamda çalışma fırsatı buldu

İSTANBUL - Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'na vatandaşlar gelmeye başladı. Beyoğlu Belediyesi, yılbaşı gecesi görev yapan gazeteciler için Taksim Meydanı'na 'Basın Çadırı' kurdu.

2018 yılına saatler kala Taksim Meydanı ve çevresinde alınan güvenlik önlemleri tamamlandı. Meydana girişlerin kontrollü olarak sağlandığı ve metro çıkışlarındaki üst aramalarının ardından vatandaşlar alana giriş yapıyor. Taksim Meydanında araçlı polis ekipleri devriye atarak huzur ve asayişi sağlıyor.

Öte yandan, Taksim Meydanı'nda basın mensupları da unutulmadı. Taksim Meydan'ında görevli olan basın mensuplarının yılbaşı mesaisinde hem soğuktan korunmasını hem de rahat bir ortamda çalışmasını sağlamak amacıyla Beyoğlu Belediyesi tarafından 'Basın Çadırı' kuruldu. Çadır içerisinde bulunan ısıtıcı ile gece soğuğundan korunması amaçlanırken, mesai boyunca çay ve meyve suyu ikramı yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Taksim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title