Haberler

Beylikdüzü’nde Yaz Spor Okulları Başlıyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Ve Beylikdüzü Spor Kulübü İşbirliği İle Düzenlenen 'Yaz Spor Okulları'nın Kayıtları 6 Haziran'da Başladı.

Futbol, voleybol, basketbol, jimnastik, yüzme ve karate gibi spor dallarının bulunduğu'Yaz Spor Okulları' sezonu açıyor. 4 Temmuz- 26 Ağustos tarihleri arası devam edecek yaz okulları yüzlerce çocuğa hak ettikleri tatili sağlayacak. Kayıtların 24 Haziran'a kadar devam edeceği kaydedildi.

Düzenlenen yaz spor okullarının çocukların birçok etkinliğe katılmalarını sağlayacağını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Okulların kapanmasıyla birlikte çocuklarımızın boş vakitleri artıyor.

Bu boş zamanları verimli şekilde geçirmeleri, hem onlar hem de aileleri açısından oldukça önemli. Çocuklarımız, belediye ve spor kulübümüzün organize ettiği futbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve karate gibi spor dallarına katılarak, yaz aylarında da sıkılmayacaklar. Çocuklarımızı bu spor okullarına bekliyoruz" dedi.

Yüzme, karate, jimnastik çalışmaları Akademi Center Alışveriş Merkezi'ndeki Akademi Form'da, futbol branşı Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda, basketbol Büyükşehir İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda, voleybol çalışmaları ise 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title