Haberler

İstanbul'da Lüks Villaya Yapılan Uyuşturucu Baskını Anbean Kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da lüks villaya yapılan baskında 4 milyon liralık hint kenevirinin ele geçirildiği operasyon, kameralar tarafından anbean kaydedildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'nde lüks bir villaya uyuşturucu operasyonu düzenledi. Nefes kesen operasyon, DHA kameraları tarafından kaydedilirken, villada piyasa değeri 4 milyon lira olarak değerlendirilen hint keneviri ele geçirildi. Villada bulunan biri Alman uyruklu üç kişi gözaltına alındı.

BASKIN ANINDA KAMERALAR KAYITTAYDI

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kavaklı Mahallesi Marmara Caddesi'nde bulunan bir villada Hint keneviri yetiştirildiği ihbarını aldı. Harekete geçen ekipler belirlenen adrese operasyon yaptı. Villanın etrafını saran narkotik polisi villaya girdi. Bu esnada DHA kameraları kayıttaydı. Kapıyı açan ekipler içerideki bir şüpheliyi yere yatırarak, gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, polise "Adam mı öldürdük?" demesi dikkat çekti.

VİLLANIN İÇİNİ SERAYA ÇEVİRMİŞLER

Ekipler, içeride yaptıkları aramada üst katta ayrı ayrı 5 odada kurulmuş uyuşturucu seralarıyla karşılaştı. Şüphelilerin kenevir yetiştirmek için odalara ısı, ışık ve havalandırma düzeneği kurulması dikkat çekti. Bir odanın duvarında Baba (The Godfather) filminin posteri olduğu görüldü. Villadaki operasyonda piyasa değeri 4 milyon lira olarak değerlendirilen 435 kök Hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda A.S.D.,A.Ç. ve Alman uyruklu olduğu belirlenen D.G. isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

İşte baskın düzenlenen evden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Narkotik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (14)

flxe:

lüks villa dedikleri yer de üst katı kaçak çıkmış gecekondu :)

26
0
yanıtYanıtla
1453:

alkol ıcmekten ıyıdır en azından ne oldugu bellı :)

13
7
yanıtYanıtla
Birisi:

Esrarla Eroin aynı şey değildir Esrar bitkidir Eroin laboratuarda yapılır kimyasaldır anlayın bunu artık.

13
3
yanıtYanıtla
SANTAMONICA:

La hint kenevirinden nolcak sadece hoş eder siz kimyasala bulasanlari alin

11
3
yanıtYanıtla
frukki:

bu mu la lüks villa ? :)

9
0
yanıtYanıtla
ertan:

fakat villa da baya lüksmüş yani

8
0
yanıtYanıtla
hackan:

Turkiyede uyusturucu mit''in elinde. Buyuk is yaparsaniz muhakkak yakalanirsiniz.

3
3
yanıtYanıtla
mühendis:

villada villa olsa bende baya bir büyük ev sandım

5
0
yanıtYanıtla
Mahremiyet:

Kahrolsunlar.Evlatlarımızı zehirlemek için neler yapıyorlar.sessiz kalayınız lütfen. ..Umurlarında değil çocuklarımızın zehirlenmesi...

3
0
yanıtYanıtla
Mahremiyet:

Sessiz KALMAYINIZZZZ!!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title