Haberler

İstanbul'da Ortağı Tarafından Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

İstanbul'da ortağı tarafından lüks aracın içinde silahlı saldırıya uğrayan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul'da ortağı tarafından lüks aracın içinde silahlı saldırıya uğrayan Aslı Ç., (35), hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Araca isabet eden 7 kurşundan 5'i Aslı Ç.'ye isabet etti.

7'İ KURŞUNDAN 5'İ VÜCUDUNA İSABET ETTİ

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak'ta saat 14.00 sıralarında aracın önünü kesen silahlı saldırgan, sürücü Aslı Ç. (35)'yi hedef aldı. Saldırıda kurşunlardan 5'inin vücuduna isabet ettiği Aslı Ç. tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

İLK MÜDAHALE ÇEVREDEKİLERDEN GELDİ

Aslı Ç.'nin aracına 7 kurşun isabet etti. Bu kurşunlardan birçoğunun vücuduna isabet ettiği Aslı Ç. ağır yaralandı. Aslı Ç.'ye ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Yaralı kadın, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı.

ORTAĞI TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADI

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak saldırganın kimliğini tespit etti. İnşaat işleriyle uğraşan Aslı Ç.'yi ortağı Erkan E.'nin vurduğu belirtildi. Erkan E. ile Aslı Ç. arasında alacak verecek meselesi olduğu kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Beylikdüzü 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

HASAN:

kadın haketmiştir bence . . . .

3
30
yanıtYanıtla
Songül arıkan:

Kadın Dedigin Ahlaklı Olur Erkek İşine Karışırsan Sonun Böyle Olur İyi Olmuş Haddini Bileçeksin

7
26
yanıtYanıtla
ESÇE:

SONGUL NASIL BİR İNSANSIN SEN !! BİRDE KADINSIN!!!! SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN NE HALDEYİZ!!

yanıt2
yanıt4
Aaaa:

IQ bir ölçtürsene çok merak ettim.

yanıt2
yanıt0
Esat:

Bir kadını vurmak nedir ? Sana karşılık veremez zaten güç olarak zayıf bu acizlik ha çocuğu öldürmüşün ha kadını ikiside canilik

12
5
yanıtYanıtla
baslarim böyle kadina:

iyi kadin diye borcunu ödemesin. kadin diye her halti yesin. borcunu ödemiyorsa böyle ödetirler!! seytanlasmis bir kadinla tanisman dilegiyle saygilar

yanıt10
yanıt7
Rasim:

Katil katildir birde adamı savunuyorlar ne saçma mantık bu. Kadın neyse ne kanun var mahkeme var açarsın dava beklersin 7 kurşun sıkmanın nesi erkeklik kadınada ver silah oda karşılık versin bakalım yapabiliyormu bu caniliği

8
8
yanıtYanıtla
zanlinin arkadasi:

insalllah seninde basina gelir herseyini kaybedersin sonra ver mahkemeye seyin seyini geri alirsin :))

yanıt5
yanıt2
Yilmaz:

Bilip bilmeden ölmüs insanin arkasindan konusma cahil adam sen katili taniyormusunki böyle iskembeyikübradan atiyorsun ya katilin kadina cok borcu varsa kadina borcunu vermemek icin belki ortadan kaldirmak istedi sacma sapan cahilce yorum yapmayin insanlarin zamanini calmayin erkekce yorum yapin.

9
5
yanıtYanıtla
zanlinin yakin arkadasi:

ulann zirto borcu olan adam gizli suikast yapar yakalnmamak icin. gün ortasinda maskesiz kendi arabasiyla suikast yapmaz! kadin adama borculydu ben erkanin yakin arkadasiyim!! hile ile parasinin üstüne kondu bu evliya ilan attigin kadin!!

yanıt5
yanıt16
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title