Haberler

Beylikdüzü'nde Erdem Kınay ve Merve Özbey Rüzgarı Esti

Beylikdüzü'nde, DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey rüzgarı esti.

Beylikdüzü'nde, DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey rüzgarı esti. Son dönemin hit parçalarının sahibi DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey, Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda sergiledikleri performanslarıyla gençlere coşku dolu bir akşam yaşattı. İki saate yakın süren konserde gençler, şarkılara danslarıyla eşlik ettiler.

Beylikdüzü halkını her gece yarışmalar, konserler ve çeşitli programlarla buluşturan Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları, bu kez de son dönemin en popüler isimlerini ağırladı. Gençlerin gözdesi sevilen sanatçılar DJ Erdem Kınay ve Merve Özbey, Beylikdüzü'nde muhteşem bir konser verdi.

İlk olarak sahneye çıkarak DJ kabinine giren Erdem Kınay, hem kendi parçalarını, hem de popüler şarkıları sergiledi. Ardından sahneye çıkan Merve Özbey, popüler parçası Helal Ettim'i dinleyicilerin beğenisine sundu. Performanslarıyla özellikle Beylikdüzü gençliğini kendine hayran bırakan ikiliye, gençler büyük bir keyifle eşlik etti.

Konserde, ikiliye teşekkür etmek için sahneye çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Sanatın ve sanatçının çok önemli olduğuna vurgu yaparak 'Bizlere yaşattığınız bu güzel gece için ikinize de teşekkür ediyorum' diyerek ikiliye etkinliğe özel bir tabak ve çiçek hediye etti.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Özbey Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title