Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Cebıt Bilişim Fuarı'nda

Beylikdüzü Belediyesi, Cebit Bilişim Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluşuyor…

Beylikdüzü Belediyesi, Tüyap İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Cebit Bilişim Fuarı'na stand açtı. Fuarda, Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kent Bilgi Sistemi(KBS) ve Coğrafi Bilgi Sistemi(CBS) hakkında ziyaretçiler bilgilendiriliyor.

Fuarın açılış gününde Beylikdüzü Belediyesi standını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Standda misafirlerini de ağırlayan Başkan Uzun, fuarın oldukça faydalı olacağını dile getirdi. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kent Bilgi Sistemi(KBS) ve Coğrafi Bilgi Sistemi(CBS) üzerine bilgilendirmeler de yapan Başkan Uzun, belediye olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini ifade etti.

Cebit Fuarı'na katılım göstermekten dolayı gurur duyduklarını ifade eden Uzun, "İletişimin hızını ve kalitesini teknolojinin belirlediği günümüzde, bilgi ve belge her an ulaşılabilir hale gelmiştir. Gelişmeleri yakından takip eden Bilgi İşlem Müdürlüğümüz; arşiv, kent bilgi sistemi ve bilgi işlem bürolarıyla çağa ayak uydurmaktadır" dedi.

9 Ekim'e kadar devam edecek Cebit Bilişim Fuarı'nda, Beylikdüzü Belediyesi, D13 numaralı standda ziyaretçilerini bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title