Haberler

Beykoz'da 15 Temmuz Etkinliği

Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümü dolayısıyla, şehit ve gazi ailelerini ağırladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Koru Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Boğaz Komutanlığı adına Deniz Kıdemli Albay Mehmet Emin Oturmaz, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, başkan yardımcıları, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Programın açılışında şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. 15 Temmuz'un milletin iradesiyle bertaraf edildiğini ifade eden Beykoz Kaymakamı Katırcı, "Burası tarihindeki en büyük ihanete sahne oldu. Memleketin ordusuna, askerine ve istikbaline kast ettiler. Bu millet büyük bir millet, devletin bekası tehlikeye girdiğinde canını feda ederek, saldırıyı yapanları geldiği yere geri gönderdi. 15 Temmuz'da sokağa çıkarak destan yazan vatandaşlarımız dünyaya demokrasi dersi verdi. Şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarını unutmadık, unutmayacağız. Allah sizden ve bu aziz milletimizden razı olsun." dedi.

Darbe girişiminin hiçbir zaman unutulmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Çelikbilek ise, "Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunlar bitmeyecek, bu yüzden dikkatli olmak lazım. 15 Temmuz bu milletin birliğini ve beraberliğini artırdı. Bu hain girişimde gördük ki birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir durum yok. Bu millet dünyada hiçbir örneği olmayacak şekilde tankların, tüfeklerin önüne çıktı. Milletimizin imanı, iradesi, cesareti ve ferasetinin meydanlarda tecelli ettiği, hamd olsun ki kutlu bir direnişle bertaraf edilen o kanlı geceyi hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yücel Çelikbilek Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
title