Haberler

Beykoz Belediyesinin Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri AK Parti İl Binasında

Beykoz'da Yarın Yapılacak Encümen Toplantısı Öncesi Ak Partili Belediye Başkanı Muharren Ergül ile Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda Bir Toplantı Yaptı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da Katıldığı Toplantının Çıkışında Belediye Meclis Üyeleri Herhangi Bir Açıklama Yapmadı.

Beykoz'da yarın yapılacak encümen toplantısı öncesi AK Partili Belediye Başkanı Muharren Ergül ile AK Partili belediye meclis üyeleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda bir toplantı yaptı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı toplantının çıkışında belediye meclis üyeleri herhangi bir açıklama yapmadı. Bazı belediye meclis üyeleri düzenli bir toplantı olduğunu belirterek, toplantının içeriği konusunda konuşmadılar. Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül ise, otopark kapısından aracına binerek binadan ayrıldı. Ergül herhangi bir açıklama yapmadı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title