Haberler

Beykoz Belediyesi'nden 2 Milyon 100 Bin Lira Eğitim Yardımı

Beykoz Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla 3 bin 618 öğrenciye toplam 2 milyon 100 bin lira eğitim yardımı yaptı.

Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında eğitimdeki fırsat eşitsizliğini kaldırmak adına dezavantajlı öğrencilere destek olmak, ilçede yaşayan başarılı öğrencileri ödüllendirmek, şehit ve gazi çocuklarının okul hayatlarında yanlarında olabilmek için eğitime destek verildiği bildirildi.

İhtiyaç sahibi 3 bin 618 öğrenciye toplam 2 milyon 100 bin lira eğitim yardımı yapıldığı aktarılan açıklamada, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yardımlarının öğrenci velilerine ulaştırıldığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Üniversite ile ilgili başvurular ise 30 Eylül itibarıyla sona erdi. 9 -13 Ekim arası yapılan değerlendirmeye göre ise kabul edilen evraklar doğrultusunda 4 yıllık devlet üniversitesi (örgün) ve yüzde 100 burslu vakıf ve özel üniversitelerde öğrenci okutan dar gelirli ailelere, 1. ve 2. dönem olmak üzere 2 taksitte eğitim yardımı yapılacak."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Daha iyi bir gelecek için okullu çocuklarımızı eğitim yardımlarımızla destekliyoruz. Kentlerin medeniyeti, eğitimli insanlarla ölçülür. Eğitime destek olmak, daima önceliğimizdir. Beykoz Belediyesi olarak, eğitime destek olmak amacıyla her eğitim-öğretim yılının başında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı desteği sağladığımız gibi bu yıl da yardımlarımızı yapıyoruz. Yeni okullar ve yeni üniversitelerle adeta bir eğitim kenti olan Beykoz, bu vizyonuyla aydınlık yarınlara koşuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Beykoz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title