Haberler

Beyköy'de Belediye ile Hem İşbirliğinde El Sanatları Sergisi ve Kermesi Açıldı

Düzce'nin Beyköy Belde Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Bayanlara Yönelik Başlatılan El Sanatları Eğitimi Sona Erdi. Bayanlar Yaptıkları Birbirinden Güzel Eserleri Düzenledikleri Sergi ve Kermes ile Tanıttı.

Düzce'nin Beyköy Belde Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde bayanlara yönelik başlatılan el sanatları eğitimi sona erdi. Bayanlar yaptıkları birbirinden güzel eserleri düzenledikleri sergi ve kermes ile tanıttı.

Beyköy Belediyesi saat kulesinde açılan sergi ve kermese Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, belediye meclis üyeleri, davetliler ve bayanlar katıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, kursu açmalarındaki amaçlarının ev hanımlarına el beceresi kazandırmak olduğunu belirterek, "Beyköy'de yaşayan bayanların el becerilerini artırmak için Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile kurs düzenledik. Kursumuza bir çok bayan katıldı. Bayanlar yaptıkları birbirinden güzel göz nuru eserler sergileniyor" dedi.

Kurs öğretmeni Dilek Yıldız da, bayanlara kurs boyunca ahşap boyama, ev dekorasyonu ve takı tasarımı konusunda dersler verdiklerini, başarı ile kursu tamamlayanların aynı zamanda güzel ürünler ortaya çıkarttıklarını söyledi.

Birbirinden güzel el emeği eserler hem sergilendi hem de satışa sunuldu. Satışlardan elde edilecek gelir de yine bayanlara katkı olacak.

(AY-AK) 19.05.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title