Haberler

Beyazıt Öztürk Hakkında Bomba İddia: Emeklilik Kararı Aldı

Güncelleme:

Posta gazetesindeki köşesinde bir TV yöneticisi arkadaşından duyduğu iddiayı kaleme alan Mesut Yar, "Beyaz bu yıl noktayı koyup emekli olacak" ifadelerini kullandı.

Ünlü televizyoncu Mesut Yar, Posta gazetesindeki köşesinde ünlü şovmen Beyazıt Öztürk hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un sunucusu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı işten sıkıldığını ve emeklilik kararı aldığını belirten Yar, "Bir daha düşünmeli derim" önerisinde bulundu.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

Bir TV yöneticisi arkadaşım, "Beyazıt Öztürk bu yıl 'Beyaz Show'a (Kanal D) noktayı koyacak" iddiasında bulundu. Beyaz'ın uzun bir süredir 22 yıllık bu klasikleşmiş işinden sıkıldığı söyleniyordu...

Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika'da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim!

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beyazıt Öztürk Mesut Yar Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Reytng:

Reyting meselesi bu iş. İzlemezseniz zaten mecburen gider. Her şey para için yapılır. Çok kazanıyorsa kanal neden göndersin. Ben hiç izlemedim bu adamın programını. Çünkü geç saatte çıkıyor ve çok sıradan.

9
7
yanıtYanıtla
Deniz:

Hiç izlemedin ve çok sıradan diyorsun. İzlesen çok sıradan olmadığını anlardın. O hazırladığı klipler her showman yapmaz.

yanıt6
yanıt5
aydın:

küçükken cok severdim fakat son dönemlerde hic haz almadım bitirmeli bencede

12
2
yanıtYanıtla
münferit adam:

zaten sıktı artık

9
1
yanıtYanıtla
forsa08:

bence de bir an önce son vermeli

8
2
yanıtYanıtla
Yine mi Adana diyen Adam:

seyretmek istedigim bir show ama bir turlu zamanini tutturamadim

6
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Beyazıttttttttt önce evlen ne olur ondan sonra emekli ol, bu oğlanın evlendiğini görmeden ölürsem hakkımı helal etmemmmm

3
3
yanıtYanıtla
İbrahim çelik:

Çok bile durdun. televizyonun yaktığı elektrik emin ol sen ve senin gibi gereksiz lerden çok çok daha değerli

1
2
yanıtYanıtla
İslam:

Korkak tavuk seni

1
2
yanıtYanıtla
BEYAZIT İŞKEMBEEE:

22 YILDIR ÖZENLE YAPILAN Bİ İŞE BİLE GEREKSİZ YORUM YAPAN REYTNG RUMUZ LU ŞAHIS SEN NE İÇİYON

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title