Haberler
Güncelleme:

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya gözaltına alındı

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, koronavirüs önlemleri kapsamında seyahat sınırlamasına rağmen turist olarak Roma'ya gittiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Sınır dışı edilen Sarıkaya, bu akşam Roma'dan İstanbul'a hareket edecek uçakla Türkiye'ye dönecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Türkiye ye de kabul edilmesin.

117
25
yanıtYanıtla
ERKAN :

ALMASAK OLMUYOR MU?

70
23
yanıtYanıtla
bekir yapici:

AAAA KANALIN ADAMI TÜRKIYE ILE ITALYAYI KARISTIRMIS HERHALDE VEYA GITMEDEN ÖNCE ITALYANIN ALDIGI SEYAHAT ÖNLEMLERINI ARASTIRMAYACAK KADAR ÜSTÜN ZEKALI OLMALI VE AYNEN TÜRK HAVA YOLLARININ BIR ACIKLAMA YAPMASI GEREKIR AYRICA BU GÖZ ALTINA ALMA FALAN DEGILDIR AVRUPADA BÖYLE BIR ÖNLEMI BIR COK ÜLKE ALMIS VAZIYETTE SEYAHATE KISITLAMA GETIRILEN ÜLKELERDEN BIR SEKILDE GELEN YABANCILAR HAVA ALANINDA KARANTINAYA ALINIYOR VE ILK UCAKLA GELDIGI ÜLKEYE GERI GÖNDERILIYOR YANI GÖZ ALTI FALAN DEGIL AAA HABER

41
23
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Senin yazdigin "Saka gibi yaaa!" cümlesi aslinda saka gibi denyo, gidecegin ülkenin, özellikle bu dönemdeki seyahat sartlarini arastirman gerekliydi... Bir de televizyoncu olacak, saka gibi yaaaaa!!!!

5
0
yanıtYanıtla
Çamlica Gazoz:

Adam koskoca dev tv kanali beyaz tv de sunucu hala yasaklardan haberi yok thy başkası olsa bilet satmazdı bu giderken ben unlu bir tv kanalının sunucusuyumnbana bisi yapmazlar demiş zorla bilet kıestırmıştır.

4
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Putin abem cok fena kizmis haaaa.... Sen kimsin yaaa bize kizacak bize racon kesecek. Kizdirmayasin bizi 4 saat icinde Moskova"ya girer, 12 saat icinde Yakutistan"dan cikariz beyaaa. Verin mehteri lan simdi, bak tüylerim diken diken oldu.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title