Haberler

    Beyaz Renkli Blackberry Passport'un Konsepti

    BlackBerry'nin merakla beklenen kare şeklinde ekrana sahip eşsiz akıllı telefonu Passport'un beyaz renkli konsept tasarımı ortaya çıktı.

    Furkan Yaldız - -

    Kötü günler geçiren Kanada merkezli teknoloji devi BlackBerry'nin bir nebze de olsa yeni umudu olan benzersiz akıllı telefonu gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde BlackBerry Passport adını taşıyan kare şeklindeki akıllı telefonun birkaç fotoğrafı sızmıştı. Ancak bu zamana kadar gün yüzüne çıkan fotoğraflar hep siyah renkli cihazı gösteriyordu. BlackBerry Passport'un beyaz renkli konsept fotoğrafı ise bu durumu değiştirdi.


    BlackBerry CEO'su John Chen, söz konusu akıllı telefonun beyaz renk seçeneği sunacağını açıklamıştı. Bunun üzerine Pootermobile, QWERTY klavye ve üst seviye donanımlar barındıran eşsiz akıllı telefonun beyaz renkli varyantını gösteren konsept çalışması hazırladı. Söz konusu fotoğraf ise beyaz renkli BlackBerry Passport'un tasarım izlerini gözler önüne serdi.


    Kare şeklinde ekrana sahip olan BlackBerry Passport hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Blackberry Kanada Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title