Haberler

Beyaz Masa Çalışanlarına Eğitim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; Balıkesir’de yaşayan her vatandaşa dokunabilmek amacıyla oluşturduğu Beyaz Masa biriminde istihdam edilecek 70 personel, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Beyaz Masa birimi kuran ve bu birimin kurumsallaşmasının temelini atan Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu başkanlığında 3 haftalık eğitimden geçiyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin; Balıkesir'de yaşayan her vatandaşa dokunabilmek amacıyla oluşturduğu Beyaz Masa biriminde istihdam edilecek 70 personel, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Beyaz Masa birimi kuran ve bu birimin kurumsallaşmasının temelini atan Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu başkanlığında 3 haftalık eğitimden geçiyor.

"Amatör ruhla profesyonel hizmet" sloganıyla eğitimlere başlayan Beyaz Masa ekibi, etkili iletişim ve kaliteli hizmet için alanlarında uzman kişilerden eğitim alıyor. Beyaz Masa birimiyle iletişime geçen vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amacıyla başlatılan eğitimler hakkında bilgi veren Medya Direktörü Cevdet Tellioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un vizyonun bir parçası olacak Beyaz Masa'nın profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışla öne çıkacağını kaydetti. Eğitim süreci içerisinde Beyaz Masa' da çalışacak ekibin temel görevinin sadece vatandaşın dilek, şikayet ve isteklerin almak olmayacağını ifade eden Tellioğlu, "Beyaz Masa personelimiz, her bir vatandaşı eve gelen bir misafir olarak algılayacak. Güler yüz ve ikramlarla vatandaşlarımızı ağırlayıp onların sorun ve taleplerine cevap verecek. Bunun yanı sıra bu eğitimler sonucunda Beyaz Masa biriminde oluşturacağımız ekip ruhu ve aile ortamı kurumun başarı çıtasını yukarıya taşıyacaktır. 23 Temmuz'da başlayan ve üç hafta sürecek program boyunca personellimize; Beden Dili ve İletişimi, Sosyal Medya Uzmanlığı, Metin ve Fotoğraf, Viral Pazarlama, Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı konularında eğitim verilecek" dedi.

ÖNCE TEORİ, SONRA PRATİK

Kavram Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Şükrü Kara'nın, Beyaz Masa personeline iletişim ve beden dilini etkili kullanımı konusunda deneyimlerini aktardığını ifade eden Cevdet Tellioğlu, Sosyal Medya Uzmanı Ahmet Kara'nın da 'Beyaz Masa ve Sosyal Medya" konusunda kursiyerlere eğitim verdiğini vurguladı. Eğitimlerin sadece teorik bilgileri kapsamadığını, pratiğe de ağırlık verdiklerini dile getiren Tellioğlu, eğitimlerle ilgili şunları söyledi: "Ahmet Kara tarafından verilen eğitimde değişen ve gelişen toplumsal yapıda sosyal medyanın önemi ve Beyaz Masa'nın sosyal medyadaki rolü üzerinde duruldu. Ahmet Kara metin, fotoğraf ve viral pazarlama hakkında katılımcılara bilgi verdi. 30 Temmuz Perşembe günü Ahmet Akay Azak, 'Hızlı Okuma ve Anlama Teknikleri' üzerine Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim verdi. Zamanın değerinin gün geçtikçe artmasıyla okuduklarımızı hızlı ve doğru anlamanın gerekliliği üzerine duran Azak, katılımcılara hızlı okuma teknikleriyle çeşitli uygulamalar yaptırarak pratikte deneyim kazanmalarını sağladı. Bu eğitim sonucunda Beyaz Masa' ya gelecek vatandaşların işlemlerinin daha hızlı yapılabilmesi sağlanacak. 31 Temmuz Cuma günü Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki programda eğitimi veren Özlem Yılmaz,, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı başlıklı seminerde deneyimlerini katılımcılarla paylaştı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ahmet Kara Balıkesir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title