Haberler

Beyaz Martılar Başkan Kaya’yı Makamında Ziyaret Etti

Aliağa Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 5/a Sınıfı Öğrencilerinin Kurduğu €˜beyaz Martılar’ Adlı Çalışma Grubu Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya’yı Ziyaret Ederek Aliağa’nın Çevresel Açıdan Güzelleşmesi ve Okula Yaptığı Katkılardan Dolayı Teşekkür Edip Çalışmalarında Destek İstediler.cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 5/a Sınıf Öğretmeni Kadir Kalığ ile Birlikte Başkan Kaya’yı Ziyaret Eden Öğre...

Aliağa Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencilerinin kurduğu ‘Beyaz Martılar’ adlı çalışma grubu Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya’yı ziyaret ederek Aliağa’nın çevresel açıdan güzelleşmesi ve okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edip çalışmalarında destek istediler.Cumhuriyet İlk Öğretim Okulu 5/A sınıf öğretmeni Kadir Kalığ ile birlikte Başkan Kaya’yı ziyaret eden öğrenciler kurdukları okul temelli mesleki çalışma grubu ‘ Beyaz Martılar’ adlı çalışma hakkında da bilgiler verdiler. Aliağa’nın her geçen gün daha yeşil bir kent görünümüne büründüğünü ve bundan son derece mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler bu güzelliklerin korunmasını dilediklerini ifade ederek çalışma grubu olarak bu adı ve konuyu seçtiklerini söylediler. Başkan Tansu Kaya’ dan çalışma grubu için destek de isteyen öğrenciler özellikle haftada bir kez bir mahalle seçerek o mahallede çevre kirliliği ile ilgili tespitler yapacaklarını ve bu çalışmaları esnasında zabıta ve çevre biriminin kendilerine destek olmasını istediklerini belirttiler.

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ‘Beyaz Martılar’ adlı çalışma grubunun ziyaretinden son derece mutlu olduğunu dile getirerek, çevre konusunda çok hassas olduğunu söyledi. Aliağa’nın yıllardır sanayi kenti imajının olduğunu ve bunun yanına yaşanabilir ve daha yeşil bir kent imajının eklenmesi için çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Kaya “ Göreve geldiğimiz andan itibaren çevre konusunda önemli adımlar attık. Yeşil alanlarımızı artırdık. Nefes alınabilecek yeni mekanlar hazırladık. Gelecek için planlarımızı yaptık ve bu planlara göre çalışıyoruz. Bu planlarımız arasında olmaz ise olmazımız daha yeşil bir Aliağa’dır" diye konuştu.

Başkan Tansu Kaya çevreye duyarlı olmak zorunda olduklarını sözlerine ekleyerek “Gelecek nesiller için yaşanabilir bir çevre bırakmalıyız. Yaptığımız her güzel şeyi korumalıyız. Aksi takdirde yaşama imkanımız kalmayacak. Kurduğunuz bu çalışma grubu bizim yaptıklarımızı koruma ve denetleme işlevi de görecek. Bu sebeple size her türlü desteği vermeye hazırım. Bu konuda endişeniz olmasın. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

(CU-YK) 18.04.2008 18:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title