Haberler

Beyaz'dan, Sezen'e Büyük Gaf!

Ünlü Şovmen Beyaz'ın Programına Minik Serçe Sezen Aksu Bağlanarak Güzel Bir Sürpriz Yaptı....

ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZ'IN PROGRAMINA MİNİK SERÇE SEZEN AKSU BAĞLANARAK GÜZEL BİR SÜRPRİZ YAPTI....

Canlı yayına telefonla bağlanan Aksu, öncelerde ismini vermedi ve Beyaz'ı bir süre işletti. Sezen önce Beyaz'ı işletti!..

Karşısında bir türlü kim olduğunu kestiremeyen Beyaz, kendisine verilen tüyolarla Sezen Aksu'nun kendisini işlettiğini anladı ve hayranı olduğu sanatçının aramasının şaşkınlığını bir süre üzerinde atamadı. Minik işletmenin ardından kahkahalara boğulan Aksu, Beyaz'ın 40'ıncı doğum gününü en içten dilekleriyle kutlayarak ünlü şovmene unutamayacağı bir anı yaşattı. 'Üstüme alınmadım' Ama bu arada Beyaz öyle bir pot kırdı ki sonrasında da nasıl toparlayacağını bilemedi. Beyaz, 'Sezen Hanım 40 yaş sonrası nasıl oluyor? İyi oluyor mu?' dedi ve söyler söylemez de kırdığı potu anlayıp, 'Yok siz bilmezsiniz zaten. Daha o yaşı geçmediniz. Ben etrafınızdakilerden bahsettim. Üstünüze alınmayın' dedi.. Sezen Aksu'da 'Yok ben bilmem o yaşları. Üstüme alınmadım' diye cevap verdi ve kahkahalar havada uçuştu..

SEZEN AKSU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERBEYAZIT ÖZTÜRK İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title