Haberler

Beü Devrek Myo Bilgisayar Teknolojileri Bölümü'nde İki Yeni Program Açıldı

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü’nde Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon ve İnternet ve Ağ Teknolojileri Programlarının açılması Yükseköğretim Kurulu tarafından açılması onaylandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü'nde Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon ve İnternet ve Ağ Teknolojileri Programlarının açılması Yükseköğretim Kurulu tarafından açılması onaylandı. Böylece Devrek Meslek Yüksekokulu'nda açık olan program sayısı on beş oldu.

Yeni programların Devrek'e hayırlı olmasını dileğini ileten BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer: "Devrek kültürü ve sanatıyla tarihi yapısıyla önemli bir ilimiz. Açılan yeni programlarla teknolojik alanda nitelikli insan yetiştirme konusunda önemli bir çalışma içinde olacak. Görselliğin milenyumla birlikte daha fazla öne çıkması sinema, tv ve görsel sanatlara yönelimi hızla artırmıştı. Teknolojinin büyük bir gelişmeye girmesiyle birlikte görüntüler artık sanal ortamlarda işlenmeye başlandı. Bu teknoloji, insanları görüntünün içine alacak kadar büyük bir aşama kaydetti. Bilgisayar Destekli Animasyon Programı ve İnternet Ağ Teknolojileri Programı tam da bu sahada yetkin eleman ihtiyacını karşılayacak iki önemli program. Ben açılan yeni programların Üniversitemize, Devrek'e ve Zonguldak'a hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum." dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Devrek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title