Haberler

    Betoko

    Kapı Açılış: 22.00Vildan Gündüz: 22.00Style-ist: 23.30Betoko: 01.00BetokoTechno ve deep house'un önemli temsilcilerinden Meksikalı DJ Betoko, 3 Aralık'ta #studio'da olacak!

    Kapı Açılış: 22.00

    Vildan Gündüz: 22.00

    Style-ist: 23.30

    Betoko: 01.00

    Betoko

    Techno ve deep house'un önemli temsilcilerinden Meksikalı DJ Betoko, 3 Aralık'ta #studio'da olacak!

    1976'da Meksika'da Beto Cohen adıyla doğan Betoko, 12 yaşından itibaren farklı müzik gruplarında gitar ve davul çalmaya başladı. 20 yaşına geldiğinde ise Guadalajara'da kendi stüdyosunun, prodüksiyon şirketinin ve modellik ajansının sahibiydi.

    2002'de Londra'ya taşınan ve elektronik müziğe geçiş yapan müzisyen, birçok başarılı DJ'i bünyesinde barındıran Wow! Records'la çalışmaya başladı. M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath ve Marco Carola gibi isimlerin setlerinde yer almaya başlayan Betoko'nun mix'leri, reklam filmlerinin yanı sıra CSI gibi televizyon dizileri ve Madonna'nın Sticky N Sweet turnesinde de kullanıldı. 2012 yılında yayınladığı Raining Again Youtube'da 19 milyondan fazla izlenirken Meksikalı DJ, U So Fine teklisi ve Dance On My Feet adlı EP'yle başarısını sürdürdü. Kariyeri boyunca dünyaca ünlü festivaller ve kulüplerde sahne alan Betoko'nun 2015'te yayınladığı Phobik EP'si, "Techno'nun geleceği" olarak adlandırıldı.

    Vildan Gündüz

    2014 yılından beri DJ'lik kariyerini sürdüren Vildan Gündüz, birçok önemli festivalde sahne aldı ve İstanbul'daki önemli kulüplerde performanslar sergiledi. Aynı zamanda Almanya'da bulunan Tapas Recordings'te Artists & Repertoire olarak görevini sürdüren Gündüz. setlerinde minimal techno, house, tech house ve techno şarkılara yer veriyor.

    Style-ist

    1998'den bu yana profesyonel olarak müzikle uğraşan Style-ist, müzik hayatına Açık Radyo'da başladı. Uzun süre Pozitif / Babylon için müzik direktörlüğü ve DJ'lik yaptı; New York ve Amsterdam'da performanslar gerçekleştirdi. Değişik türler arasında bağımsız bir çizgi izleyen Style-ist, eklektik veya "freestyle" şeklinde tanımlanabilecek tarzını downtempo, dub, abstract, hip hop, electro, breakbeat ve drum'n bass'e dek uzanan ve her dönem yenilik sunan arşivinde elektronik müzik, caz, funk, hip hop ve komşu müzikler arasında tür ayrımı yapmamasına borçlu. Kulüp performanslarında house ve türlerine ağırlık veren Style-ist, electro tınılar, 80'lerin klasikleri ve mash up parçalarla şaşırtıcı sürprizler yapmayı da ihmal etmiyor. Performansları boyunca zamansız klasikleri, farklı türlerle bir büyücü gibi harmanlayarak sunan Style-ist, işine olan tutkulu bağını paylaştığı dinleyicilerine uzun saatler süren kesintisiz iyi müzik deneyimi yaşatıyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Londra Beto Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title