Haberler

Beştüşşebap Buz Tuttu

Sibirya Soğukları Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesini Vurdu. İlçede, Dere ve Şelaleler Donarken, İlçe Esnafı Akşamları Ateş Yakarak Isınıyor.

Sibirya Soğukları Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesini vurdu. İlçede, dere ve şelaleler donarken, ilçe esnafı akşamları ateş yakarak ısınıyor.

Beytüşşebap'ta kar yağışının durmasının ardından başlayan soğuk hava hayatı felç etti. Beytüşşebap ilçesinde etkili olan soğuk hava nedeniyle dere ve şelaleler dondu. Beytüşşebap-Şırnak ve Beştüşşebap -Hakkari karayolu üzerinde bulunan dere kenarlarında buz sarkıtları oluştu. İlçe merkezinde kaldırımlar buz tutarken, çarşı merkezinde bulunan esnaf ateş yakarak ısınmaya çalışıyor. Hava soğukluğuna aldırış etmeyen çocuklar ise kayarak eğleniyor.

Bazı vatandaşlar, çalışmayan araçlarının altında ateş yakarak buzların erimesini sağlamaya çalışırken, seyyar satıcılar şiddetli soğuk yüzünden iş başı yapamadı. Bu arada çok sayıda evin içme suyu şebekesinin donduğu bildirildi.

(RB-ZG-CMH-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title