Haberler

Best'ten Seyirciye Teşekkür

Türkiye Basketbol 2.Lig'inde mücadele eden BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, evinde oynadığı ve kaybettiği Büyükçekmece Belediye maçı sonrası takımı son ana kadar destekleyen taraftarına teşekkür mesajı yayımladı.

Türkiye Basketbol 2. Lig'inde mücadele eden BEST Balıkesir Basketbol Kulübü, evinde oynadığı ve kaybettiği Büyükçekmece Belediye maçı sonrası takımı son ana kadar destekleyen taraftarına teşekkür mesajı yayımladı.

BEST Kulüp Başkanı Gafur Çoymak tarafından yayımlanan mesajda BEST taraftarına destekleri için teşekkür edildi. Açıklamada, "Hiçbir mazerete sığınmak istemiyoruz ama uzun pozisyonunda oynayan Şeref, Aydın ve Burak'ın kadroda olamaması uzun rotasyonumuzu çok daralttı buda oyun düzenimize olumsuz olarak yansıdı.Her şeye rağmen maçın sonunda kazanmaya da yaklaştık ama olmadı. Salonu dolduran ve maç boyunca bizi destekleyen seyircimize galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. İlerleyen haftalarda telafi edeceğiz, bir yandan maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken bir yandan Balıkesirlilerin yediden yetmişe salonu doldurarak yanımızda olması ise bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu" denildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Balıkesir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title