Haberler

Best Model Türkiye 2006

Kurucu Başkanı Erkan Özerman'ın 19 Yıldır Organize Ettiği "Dünyanın En İyi Mankeni" Yarışmasında, Türkiye'yi Temsil Edecek Olan Bay ve Bayan Manken, Kıbrıs'taki 32 Finalistin Yarışması Neticesinde Belli Oluyor.

BEST MODEL TÜRKİYE 2006 finalistleri, 7 Kasım 2006 tarihinde Klassis Resort Hotel'de, Sanat yönetmeni Uğurkan Erez, Koreograf Tamer Kunter / Lee Staıner ve Dans Koreografı İlke Kılıç'la çalışmalarına başladı.

12 Kasım 2006 tarihinde Girne Rocks Hotel ve Casino'sunda yapılacak muhteşem finalde yarışmacılar, Türk Modasının ünlü modacıları, Fevziye Çamer – Neslihan Yargıcı – Erol Albayrak – Uki – Pia Mia ve Sunset koleksiyonları ile jüri önüne çıkacaklar ve Best Model Turkey 2006 yarışması sonuçlanacak. BEST MODEL TURKEY 2006 yarışmasının Jüri Başkanlığını Şenay Akay yapacak.

BEST MODEL TURKEY 2005, Tuğçe Güder ve Burak Özçivit taçlarını devredeceklerdir.

Sunuculuğunu Nükhet Duru ve Sinemis Candemir'in yapacağı, Nükhet Duru –Meyra-Banu Zorlu-Alex Ve Deniz Seki'nin şarkılarıyla renklendirecekleri BEST MODEL TURKEY yarışmasında kazanan bay ve bayan manken,ülkemizi 09 Aralık 2006 tarihinde İstanbul'da gerçekleşecek olan BEST MODEL of THE WORLD – DÜNYANIN EN İYİ MANKENİ yarışmasında ülkemizi temsil edecektir.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title