Haberler

Best Balıkesir'den Dramatik Veda

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka önünde 17 sayı farkla yenik duruma düştüğü maçı son saniyede 101-99 kazanan Best Balıkesir, galibiyete rağmen küme düştü.

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka önünde 17 sayı farkla yenik duruma düştüğü maçı son saniyede 101-99 kazanan Best Balıkesir, galibiyete rağmen küme düştü.

Ligde bu mücadelenin hemen ardından alt sıralardaki rakiplerden Trabzonspor Medical Park'ın küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i yenmesiyle son maçlar öncesi kümede kalma umudu kalmayan Best Balıkesir'de büyük üzüntü var. Tek sezon tutunabildiği ligde 29 haftada 7 galibiyete ulaşan ve son maçta kazansa dahi 8 galibiyeti bulunan Muratbey Uşak'ı ikili averajda geçme şansı bulunmayan Best'te Antrenör Hakan Demir, hakemlere yüklendi.

Ligin ilk yarısında evlerinde oynayıp mağlup oldukları Muratbey Uşak maçında yaşananların ligin kaderini etkilediğini iddia eden Demir, "Pınar Karşıyaka maçına konsantre olmak mümkün değildi ama oyuncularımız iyi mücadele etti. Ben Muratbey Uşak maçından sonra haksız bir şekilde yenildiğimiz zaman o karşılaşmanın buralara kadar geleceğini biliyordum. Bizim galibiyetimiz 7, Muratbey Uşak'ın galibiyeti 8. Bir maçın nelere mal olduğunu gördük. O gün yapılan hatalar sezonun genelinde de aleyhimize yayıldı. Geldiğimiz noktadan kulüp olarak memnun değiliz, kalbimizin yarısı kırık. Kulüpler emekle buralara geliyorlar. Bugün geldiğimiz noktada bir galibiyet kaderimizi tayin ediyor" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Balıkesir Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title