Haberler

Best, ABD'li Pivot Williams ile Anlaştı

Spor Toto Basketbol Ligi'nin yeni takımı Best Balıkesir, 2.03 boyundaki ABD'li pivot Leon Williams'la sözleşme imzaladı.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin yeni takımı Best Balıkesir daha önce prensip anlaşmasına vardığı Amerikalı pivot Leon Williams ile resmi sözleşme imzaladığını kulübün resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından açıkladı.

24 Temmuz 1986 doğumlu Leon Williams, daha önce 2008-2009 sezonunda Pınar Karşıyaka, 2009-2010'da Erdemirspor, Strasbourg IG, Caceres, Goyang Orions, Cangrejeros de Santurce, Angyang KGC ve Kavala takımlarının başarısı için mücadele etti.

Geçen sezon Porto Riko'da Cangrejeros de Santurce'de oynayan Wiliams, Pınar Karşıyaka'da geçirdiği sezonda 17.7 sayı, 12.2 ribaund ortalamasıyla ligin ribaund kralı olmuştu. Best Balıkesir, şimdiye kadar transferde Vladimir Golubovic, Valentin Pastal, Michael Green, Yunus Akçay ve Murat Kozan'ı renklerine bağladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Balıkesir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title