Haberler

Besob ve Şaypa'dan Bursaspor'a Piyango Bileti Desteği

Bursaspor Tarafından Başlatılan 44. Yıl Özel Piyango Kampanyasına Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (Besob) 5 Bin, Şaypa Marketler Zinciri İse 15 Bin Bilet Alarak Katkıda Bulundu.

Bursaspor tarafından başlatılan 44. yıl özel piyango kampanyasına Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) 5 bin, Şaypa Marketler Zinciri ise 15 bin bilet alarak katkıda bulundu.

Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik ve beraberindeki yöneticiler, Bursaspor'un eşya piyangosuna katkıda bulunan BESOB Başkanı Arif Tak ve Şaypa Yönetim Kurulu'nu ziyaret ettiler. İlk olarak BESOB Başkanı Arif Tak'ı makamında ziyaret eden Bursaspor yönetimi, Tak'a forma hediye etti. Bursaspor'a yardım ettikleri için teşekkür eden Osman Çelik, "Hedef borçsuz bir Bursaspor. Bunu da sezon sonuna kadar gerçekleştireceğiz. Bursa'ya da bu yakışır" dedi.

BESOB Başkanı Arif Tak ise, tüm temennilerinin borçsuz ve becerikli bir takım oluşması yönünde olduğunu kaydederek, Bursaspor yönetimine başarılar diledi.

Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra Şaypa Marketler Zincirleri Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Şaylı'yı ziyaret etti. Şaylı'ya da forma hediye eden Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, Şaypa'nın her zaman Bursaspor'a yardım ettiğini söyledi.

(RFK-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title