Haberler

Besni İlçesinde 83 Bin Metrekare Yol Yapıldı

Adıyaman'ın Besni İlçe Belediyesi 2007 yılında 83 bin 100 metrekare yol yapımı gerçekleştirdi.

Besni Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 2007 yılı faaliyet raporu açıklandı. Raporda, 2007 yılı içerisinde Besni kent merkezinde 9 bin 300 metrekare kilit taşı, 12 bin 700 metrekare beton, 2 bin 800 metrekare sıcak asfalt, 22 bin metrekare sathı kaplama asfalt ve 36 bin 300 metrekare sathı kaplama stabilize yol olmak üzere toplam 83 bin 100 metrekare yol yapıldığı belirtildi. Raporda ayrıca, 3 bin 500 metrekare kaldırım, 8 bin 200 metre uzunluğunda bordür taşı döşendiği, bin 200 metre uzunluğunda taş duvar örüldüğü, 180 metre beton perde duvar, 880 metre uzunluğunda açık kanal ve 75 adet mezar inşası yapıldığı bildirildi.

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, bir yandan kentteki mevcut cadde ile sokakları modernize ettiklerini, diğer yandan da hızlı bir yapılaşma içerisine girdiklerini kaydederek, ilçeye yeni yollar ve caddeler kazandırdıklarını dile getirdi. Öztürk, "Bugüne kadar sınırlı maddi imkanlar ve araç gereçlerle yürütülen yol çalışmaları bu yıl hızlanacak. İlkbaharla birlikte Atatürk Caddesi başta olmak üzere kentin muhtelif cadde ve sokaklarında yol yapım çalışmalarına başlayacağız. Özellikle kilitli parke taşı çalışmalarımız daha çok olacak. Atatürk Caddesi dahil olmak üzere bu yıl ilçemizde 93 bin metrekare kilitli parke taşı, 42 bin metrekare sathi kaplama asfalt ve 3 bin metrekare de sıcak asfalt olmak üzere toplam 138 bin metrekare yol yapacağız" dedi.

(MÖ-OÇ-Y)

03.02.2008 14:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title