Haberler

Besni Devlet Hastanesine Dijital Röntgen Cihazı Alındı

Güncelleme:

Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (BESKADER)tarafından Besni'ye yapılan 75 Yataklı Devlet Hastanesinde kullanılmak üzere dijital röntgen cihazı alındı.

Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği (BESKADER)tarafından Besni'ye yapılan 75 Yataklı Devlet Hastanesinde kullanılmak üzere dijital röntgen cihazı alındı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği Başkanı Ali Erdoğan yaptığı açıklamada, "İlçemize yeni yapılan 75 odalı 125 yataklı lüzumu halinde bir gecede 163 hastaya hizmet verecek kapasitede olan başlanıp kısa bir zaman içinde de bitirilen devlet hastanemizi, devletimizin bizlere bir lütfü olarak görmekteyiz. Aynı zamanda C bölümünde B bölümüne geçen hastanemizin oda tefrişatlarının noksan kalan kısmı içinde devlet buraya da pay ayırsın demenin çözüm olamayacağını ilçemiz kaymakamı ve baştabibin düşüncelerinden de hareket ederek 7 arkadaş bir araya geldik. Kamu Kurum ve Kuruluşlarını destekleme adı altında bir dernek kurduk. Sağlıkta eğitimde turizmde uygun gördüğü her alanda hizmet verecek yönetim kurulumuz hastanenin oda teşrifatları için toplantılara katıldık. Bire bir ziyaretlerimiz oldu. Basında kendimizi anlatmaya çalıştık. Bizlerin bu samimi davranışlarına gerek ziyaretlerimizde gerekse vasıtalı veya bire bir görüşerek telefon ederek hatta caddeden geçerken balkondan seslenip bu hizmete katılacaklarını söylediler. Şu ana kadar bu hizmette kullanılmak üzere 350 bine yakın 65 yurttaşımız bağışta bulundular.

Yönetim kurulumuzla bu bağışların amaçları doğrultusunda ihtiyaçları giderirken, baştabipten aldığımız bilgiler doğrultusunda çok önem arz edecek film makinesi cihaz teknolojisinin en son uyguladığı sistemleri de beraberinde getirmiş olacaktır. Yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantı sonrası yeni hastaneye DIAOND markalı Dijital Röntgen Cihazı aldık. Tamamen motorize ve otomatik olan cihaz, 3 saniyede ön izleme yapabilme özelliğine sahip. Ekol Tıbbi Ürünler şirketinden cihaz satın aldık. Bu cihazda çekilen filmler 3 saniyede doktorun bilgisayarlarına girecek ve birçok tasarrufu da beraberinde getirecektir. Oda malzemeleri geldiği gibi film makinesi de geldi.

Hastanemizin odalarında depo edildi. Teslim aşamasında olan hastane teslim alındığında monte edilecek. Bölüm ekibiyle hizmet verecektir. İnşallah açılışını hep birlikte yapacağız. Şimdiden maddi manevi emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Erdoğan Besni Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title