Haberler

Besni'de Tübitak 4006 Bilim Fuarı

ADIYAMAN(AA) - Besni ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

ADIYAMAN(AA) - Besni ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 41 öğrenci ve 20 danışman öğretmenle hazırladığı 20 proje, okul atölyesinde sergilendi.

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nevzat Avşar, proje kapsamında TÜBİTAK'tan alınan 5 bin lira hibe ile projelerini yaptıklarını belirtti.

Avşar, "Proje kapsamında 20 danışman öğretmenimiz 41 öğrenci ile şubat ayından itibaren projeleri hazırlamaya başladık. Daha önce TÜBİTAK'a bildirdiğimiz 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarımızın açılışını yaptık." dedi.

Konuşmaların ardından bilim fuarının açılışı gerçekleştirilerek öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı projeler beğeniye sunuldu.

Fuara, Kaymakam Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, kurum ve daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Besni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title