Haberler

Besni'de Ak Partililer Birlik ve Dayanışma Toplantısında Buluştu

Adıyaman Pesni ilçesinde ilçesinde birlik ve dayanışma toplantısı düzenlendi.

Adıyaman Pesni ilçesinde ilçesinde birlik ve dayanışma toplantısı düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, Köseceli Belediye Başkanı Mehmet Kurtulmuş, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, 16 Nisan'da yapılacak referandumda Besni'den rekor sayıda 'Evet' oyu çıkması için hep birlikte çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, "16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğini daha güçlü inşa edeceğimiz bir hükumet sistemini oylayacağız. Hepiniz bu partinin değişik kademelerinde görev aldınız. Sizler olmasaydınız bu parti bu aşamaya gelemezdi. Hepinizin partinin bu aşamaya gelmesinde ülkenin ilerlemesinde, gelişmesinde emeği var. Biz istedik ki bundan sonraki süreçte kol kola, el ele, gönül gönüle olup bu referandumu en güzel şekilde 'Evet' oylarıyla sandıkları patlatarak hep birlikte zaferimizi kutlayalım istiyoruz. Biz hep beraber yeni bir hükumet sistemiyle bu dar gelen gömleği değiştirip daha ileriye daha güçlü bir şekilde varacağımız bir hükümet sistemi istiyoruz. Geçtiğimiz Mart ayı boyunca hepimiz sahalardaydık. Gördük ki herkesin istediği bu sistemin değişmesi. Bizlerde diyoruz ki yüzde 50+1 ile bu sistemi değiştireceğiz. Ama bizim istediğimiz yüzde 60 ve yüzde 70 olsun" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan ise Besni'ye yapılan hizmetlerde herkesin mührünün olduğunu söyledi.

Yapılan ve gerçekleşecek hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Erdoğan, "AK Parti kurulduğundan bu yana çok güzel hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerin altında imzası olan herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmetlere milletimiz en güzeline layıktır şiarıyla çıkmıştık. Geriye dönüp baktığımızda ne kadar güzel devasa eserlerin bırakıldığına şahidiz. AK Partinin kuruluş felsefesinde bizden önce yapılan yanlışlara, çarpık düzenlere, iltimaslara, adam kayırmalara, yolsuzluğa ve hırsızlığa dur dediğimiz için geldik. Besni'ye yapılan hizmetlerde hepinizin mührü var. Besni için önemli olan problemlerden bir tanesi Çetintepe Barajıydı, baraj yapıldı, o dönem ve bu dönem milletvekillerine teşekkür ediyorum. Toplulaştırma ihalesine önümüzdeki ay çıkıyoruz. Diğeri Adalet Sarayıdır. Bekir Bozdağ'ı Ahmet Aydın ile ziyaret etmiştik. Yatırım programına alınmıştı. Şuan ki yerinde hizmetine devam edecek" şeklinde konuştu.

Referandum çalışmaları

16 nisan'da yapılacak referanduma da değinen Erdoğan, "Önemli bir sürecin içerisindeyiz. 18 madde var. Toplu olarak getirdiği önemli şeyler yönetimde, ekonomide, siyasette ve hizmette istikrarlı, güçlü, büyük bir Türkiye. Bizim insanımız nerede bir mazlum varsa hem sofrasını hem de yüreğini açtı. Bütün teşkilatımız ve bütün ekibimiz daha çok çalışmalıyız. Bir rehavet içerisinde olduğumuzun farkındayım. Atlarını benim vatandaşımın üzerine süren Hollandalıya referandumda evet cevabıyla o silleyi siz vurmalısınız. Bizim düşmanlığımız Avrupa'nın yaptığı yanlışlaradır. Amerika niye feryat ediyor, çünkü kullanacağı çete, şebeke, adam kalmadı. Bir OHAL inceleme komisyonu kurulacak. Mağdur olduğunu düşünen arkadaşlar onlara da müracaat ederler. Gerekli çalışmalar yapılır, tespit edildiklerinde zaten geri dönerler. Rejim değişiyor diyorlar, rejimin kendisi değil rejimin sahipleri değişiyor. İhtilalci, vesayetçi, darbeci olan anlayış gidiyor, yerine millet geliyor. Peki hiç darbe olmayacak mı? Belki darbe imkanları en alt seviyeye inecek. 550 milletvekili 600'e çıkacak. Niye, bu millete daha güzel hizmet edilsin diye. 136 bin ortalama nüfusa bir milletvekili düşüyor. 18 yaşın ne ehemmiyeti var, gençlerimizi geleceğe hazırlamalıyız. Sizden ricam kısır çekişmelerin peşinde olmayın" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Adıyaman AK Parti Besni Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title