Haberler

Beşirli'ye Spor Aktivite ve Yaşam Alanı Kurulacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'nde spor aktivite ve yaşam alanı kuracağı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli Mahallesi'nde spor aktivite ve yaşam alanı kuracağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ortahisar ilçesinin Beşirli Mahallesi sahil alanında bulunan 40 dönümlük peyzaj alanına, belediye tarafından yürüyüş yolu, kaykay parkuru, bisiklet yolu, fitness alanı, çocuk oyun grubu ve sosyal etkinlik alanlarının yapılacağı belirtildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, proje çalışmalarının bir ay içerisinde tamalanarak ihaleye çıkılmasının ardından sosyal aktivite ve yaşam alanının yapım çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, projenin yapılmasının planlandığı alana 8 yıl önce diktikleri fidanların ağaç olduğunu görmenin kendilerini mutlu ettiğini de ifade ederek, şunları kaydetti:

"Burayı yeşilliğin içinde mükemmel bir spor aktivite ve yaşam alanı haline getireceğiz. Burada sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanlar da oluşturacağız. Konuyla ilgili proje çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Kısa sürede proje çalışmalarını bitirerek, bu önemli yaşam alanını Trabzon'umuza kazandıracağız."

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ortahisar Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title