Haberler

Beşiktaşlı Yönetici Vardar: Şampiyonluğu İstiyoruz

Güncelleme:

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar, "İkinci yarı nerede oynarsak oynayalım, hedeflerimizden geri kalmayarak şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Beşiktaş Kulübü'nün Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, ikinci yarıda ilk üç saha maçlarını Osmanlıspor'un sahasında oynamaya karar verdiklerini, rakiplerinden Bursaspor'dan henüz yanıt gelmediğini söyledi.

Mete Vardar, BJK TV'de yaptığı açıklamada, Osmanlıspor'un sahasında oynamaya kararlarına rakiplerinden Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor'un olumlu yanıt verdiğini belirterek, "Henüz Bursaspor'dan cevap gelmedi. Futbol bir şov oyunudur. O nedenle rakiplerimizin bize destek olacaklarına inanıyoruz. İkinci yarı nerede oynarsak oynayalım, hedeflerimizden geri kalmayarak şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

İkinci yarı hazırlıklarında herkesin ciddi bir şekilde çalıştığını vurgulayan Vardar, "Avrupa ve Türkiye'de beklentilerimiz var. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu inanmışlıkla kamp sürecimizi gerçekleştireceğiz. Antalya'da katılacağımız turnuvada her maça kazanmak için çıkacağız. Allah sakatlık vermez inşallah. Beşiktaş formasının hedefi her yerde galip gelmektir. Turnuvanın da şampiyonu olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Mete Vardar Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title