Haberler

Beşiktaşlı Quaresma, Gelen Teklifleri Reddediyor: Para Değil Huzur İstiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Dünya Kupası sonrası tatilini yaparken, transfer tekliflerini de elinin tersiyle itiyor. Beşiktaş yönetimine şu ana kadar menajerler aracılığıyla Quaresma konusunda birçok teklif geldi. Bunların çoğu da Uzakdoğu ve Arap ülkelerinden. Mali açıdan Beşiktaş'ın yıldız oyuncuya verdiği ücretin 3 katını teklif edenler bile var. Beşiktaş da bu transferin gerçekleşmesi halinde kasasını dolduracak.

10 MİLYON EUROLUK TEKLİF GELDİ

Siyah-Beyazlı ekibe önerilen bonservis ücreti 10 milyon euro. Ancak Ricardo Quaresma kesinlikle ayrılma yanlısı değil. Futbol kariyerinin en huzurlu yıllarını geçirdiği Beşiktaş'ta kalmak isteyen Portekizli oyuncu, "Benim paraya değil, huzura ihtiyacım var. Beşiktaş'ta çok huzurluyum" diyerek teklifleri geri çeviriyor. Q7'nin ikna edilmesi halinde tatil dönüşü satılma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (11)

Emre:

Bu quaresma beşiktaşın başına bela olur nah buraya yazıyorum bu yaz gitmesi lazım

1
11
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

huzur islamda ve İstanbul’da ey querajma,en iyisi sen müslüman olda gerçek huzura kavuş.

10
2
yanıtYanıtla
Hacer:

Aynen doğrudur hocam.

yanıt6
yanıt1
tinerci:

50 milyon leeaann

6
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ:

ADAMSIN BE ADAM QUARESMA

5
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

Adamdır tabiki :)

yanıt1
yanıt0
RUHI:

Arap ülkelerinden yılda 40 milyon TL teklif edildi ve gitmedi. Burada çok daha azını kazanıyor. Belli ki niyeti şampiyonluk ve Avrupa da ismini duyurmaya devam etmek. Avrupa Ligi nde en büyük kozumuz olacak. Biraz saygı duymayı öğrenin altta yorum yapan arkadaslara sözüm

5
0
yanıtYanıtla
AYŞE:

Tabiki öyle adam Arap , çin ülkelerine gidip gorunmeze oynamak istemiyor

yanıt3
yanıt0
Almanyadan Yasemin:

Avrupada türkleri bir hic yerine koyuyorlar. . Gitsinler ülkelerine geri dönsünler diye bakiyorlar avrupalilar. Bizleri en düsük islerde görmek istiyorlar. . Türkiyede yabancilar krallar gibi karsilaniyor. . Örnek bu futbolcu tabiki gitmek istemez. . Bu ilgiyi bu yasantiyi ve komforu hicbir yerde bulamaz. . .

3
1
yanıtYanıtla
Kırımlı:

QUARESMA EFSANE OLUP ANTRENÖR OLARAK DÖNMELİ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title