Haberler

Beşiktaşlı Quaresma, Dünya Kupasından Sonra Takımdan Ayrılacak

Güncelleme:

Beşiktaş'ta forma giyen Ricardo Quaresma, Dünya Kupasının ardından Katar ekiplerinden Al Gharafa'yla sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş defterini kapattı. Ülkesiyle Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na katılacak olan tecrübeli futbolcu, daha sonra Katar'ın yolunu tutacak. Q7'nin Katar temsilcisi Al Gharafa'ya yakın olduğu konuşuluyor. Resmi açıklama ise Dünya Kupası sonrasında yapılacak.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Kartal'la 2020'ye kadar mukavelesi bulunan oyuncudan bir miktar da bonservis geliri elde edilecek. Beşiktaş'la büyük başarılara imza atan Ricardo Quaresma, geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kaldı.

Önümüzdeki yıl takımdaki yaş ortalamasını da düşürmeyi planlayan yönetim, bu yüzden Quaresma'nın ayrılığına izin verdi. Q7 belki de uzun ve başarılı kariyerinin son sözleşmesine imza atacak.

QUARESMA'NIN PAYLAŞIMI OLAY YARATTI

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kısa bir süre önce sosyal medyadan "ayrılık mesajı" olarak algılanan bir paylaşıma imza atmıştı.

Tecrübeli oyuncu, Instagram hesabından, "Her şey için teşekkürler Beşiktaş'ım" diyerek bir fotoğrafını paylaşmış, bu paylaşım "Takıma veda mı etti?" sorularının ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (43)

oktay:

Cenk Tosun gitti, Talisca da olmayacak, Q7 de giderse Beşiktaş Türkiye nın en güclu takımı olma özelliğini kaybeder. Bu sezonun en iyi takımı Beşiktaş tı, Avrupa da çok iyi işler yaptılar. Türkiye sampiyonluğu birtakım aksilikler nedeniyle gitti. Galatasaraymış , Fenermiş Beşiktaş a rakip olamazlar.

14
12
yanıtYanıtla
murat:

büyük takım korkup sahadan kaçmaz tiyatro oynamaz aç interneti bak asıl olaylar herzaman FB GS derbilerinde olur (keşke olmasa) ama ikiside hiçbir zaman kaçmadı adam gibi çık oyna ya yenersin ya yenilirdünyanın sonu değil sonuçta bu ayıp size yeter

yanıt6
yanıt9
oktay bey''e:

ALLAHIM BİTMESİN BİTMESİN BU RÜYA SONUNDA BTK ŞAMPYON OLSUN NE OLUR UYANDIRMA :) :) Geçti o rüya oktay bey siz önce FB ve GS''nin başarılarına yaklaşın sonra rakiplikten bahsedin. .

yanıt1
yanıt3
ADAM:

ADAM GIBI OYNA HAA CIKIPTA SIZIMI EGLENDIRELIM ORDA EN IYISINI YAPTI KIM TIYATRO YAPTI GORDUK AKHISAR MACINDA BOS YAPMAYIN BESIKTAS SON 3 SEZONUN EN II TAKIMI

yanıt7
yanıt1
yorumcu:

türkiyenin en güçlü takımı olma özelliğine hiç sahip olmadı ki kaybetsin. . 2 yıllık lale devri bitti diyelim tatlıya bağlayalım bence.

yanıt3
yanıt8
ALMANYALI:

Defolup gitsin. Beşiktaşın şampiyon olamamasının sebeplerinden biride Quaresma''nın ceza almasıdır. Tabiki birincisi başkanın Cenk Tosunu satması. Zarar 60Euro milyon,

18
5
yanıtYanıtla
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK:

ŞAMPİYON GALATASARAY

6
17
yanıtYanıtla
DOĞU:

BENCE HIRSIZ GALATASARAY

yanıt7
yanıt3
Black White:

Şampiyonu tebrik ederiz. Güzel kokoreç yapıyolar (=

yanıt3
yanıt0
krygs:

5iktasın 2 senelik gazı cabuk bitti gs ve fb kotuyken bişey sandılar kendilerini, yine 4. luklere devam bundan sonra, taraftar alıştırsın kendini

6
15
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title