Haberler

    Beşiktaşlı Oyuncular Devlerin Takibinde

    Avrupa’nın en önde gelen kulüplerinin, perşembe akşamı oynanacak Liverpool-Beşiktaş maçını yakından takip edecekleri ortaya çıktı.

    Avrupa’nın en önde gelen kulüplerinin, yarın akşam oynanacak Liverpool- Beşiktaş maçını yakından takip edecekleri ortaya çıktı. Bu kulüplere bağlı profesyonel scout ekiplerinin, Anfield Road Stadı’na gelerek, siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncularını mercek altına alacakları belirlendi.

    Başta Gökhan Töre olmak üzere Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup ve Pedro Franco gibi gençleri bir süredir takip eden Manchester United, Aston Villa, Arsenal, Newcastle United, Tottenham, Atletico Madrid, Porto, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının, İstanbul’da gelecek hafta oynanacak rövanş karşılaşmasına da gelecekleri ifade edildi.

    Beşiktaş’ın her maçını takip eden Avrupalı scoutların, gençlerin dışında Demba Ba, Jose Sosa, Olcay Şahan ve Veli Kavlak’la da ilgilendikleri vurgulandı. Siyah-beyazlı takımın şampiyonluk yarışında yer alması nedeniyle Avrupalı kulüplerin ilgisini gizleyen yönetim kurulunun sezon sonunda olası teklifleri değerlendirmeye alacağı aktarıldı.

    Milliyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title