Haberler

Beşiktaşlı Futbolculardan Şenol Güneş'e Ziyaret

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcular, derbide başı yarılan Şenol Güneş'i evinde ziyaret etti.

Beşiktaşlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe maçında yaralanan Şenol Güneş'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

3 FUTBOLCU ZİYARET ETTİ

Siyah-beyazlı futbolcular Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal, geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu olan teknik direktör Şenol Güneş'i evinde ziyaret etti.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Tolga Zengin Şenol Güneş Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

bunu yapan karaktersiz:

Adamları hem yaralamışsınız birde yaptığınız yorumlara bakın. Bu ne karaktersizliktir, bu ne çirkefliktir. Adamın ölmüş anasına küfret sonra milli hocamızı yarala. Birde suçu onlara at. Kalıbınıza yazık Edep yahu

12
11
yanıtYanıtla
:

HERŞEYİ REKLAMA DÖKMÜŞ BU BJK . ŞENOL GÜNEŞ BAŞI YARILMIŞ DÜN SANKİ KURŞUN YEMİŞ GİBİ AMBULANSTA KIVRANMALAR FAKAT EVDE OTURUP DİNLENİRKEN BJK FORMASI ÜSTÜNDE . RIZA HOCA OLUR TMM ŞİFO MEHMET OLUR TAMAM BUNLAR BJK NİN OYUNCULARI SEN NE DİYE EVİNDE BJK FORMASIYLA OTURUYOSUN . HERŞEYİNİZ REKLAM HİLE HURDA ÇİRKEFLİK OLMUŞ .

9
11
yanıtYanıtla
Analiz:

Kumpascılar burda bunları da alın içeriye memleketi yalandan yere gerdiler

4
9
yanıtYanıtla
ADANALI01:

FENERİ TUTACAĞIMA NEFESİMİ TUTAR ÖLÜRÜM DAHA İYİ . . . YUNAN TAKIMINI TUTARIM DAHA İYİ , AKP YE OY VERİRİM DAHA İYİ ULAN

6
5
yanıtYanıtla
MERT CAN:

gel tutulmayan bir şey kaldı onu tut

yanıt2
yanıt1
KARGA:

SAHTEKARLAR BİR ARAYA TOPLANMIŞ..

8
2
yanıtYanıtla
CEMİL:

GSLİ OLARAK GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM ŞENOL HOCAM HİÇ BİR MAÇ SKORU İNSAN HAYATINDAN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ

10
0
yanıtYanıtla
fb:

şahtekar laz

6
3
yanıtYanıtla
Tebrikler:

Ekip olarak çok başarılıydınız tebrikler. . ! Ayrıca hakemleri tekmeleyen hakemleri rehin tutanların da burda yorum yapabiliyor olması çok ilginç. Yazık gerçekten yazık. şimdi bunlar çıkar utanmadan türk futbolunu düze çıkaralım da derler.

6
2
yanıtYanıtla
turan diyarbakir:

sahtekarlar

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title