Haberler

    Derbiyi İzleyen Beşiktaşlı Futbolcular, Galibiyet Yemini Etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izleyen Beşiktaşlı futbolcular, Başakşehir maçı öncesi galibiyet yemini etti.

    Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile Galatasaray'ın derbide puanları paylaşmasının ardından büyük sevinç yaşandı Haftanın en önemli maçında iki tarihî rakibin puanları paylaşmasıyla gözler bu akşam oynanacak Başakşehir-Beşiktaş maçına çevrildi.

    Derbiyi izleyen siyah-beyazlı futbolcular dev maçın 0-0 berabere sona ermesinin ardından adeta şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.

    Bu akşam oynanacak Başakşehir maçında galip gelmeleri durumunda zirveyle aradaki farkı 1 puana indirecek olan Şenol Güneş'in öğrencileri galibiyet yemini etti.

    FİKRET ORMAN TESİSLERE GİTTİ

    Güneş'in derbi sonrası futbolcularıyla yaptığı konuşmada, "İşte şimdi ipler elimize geçti. Kalan haftalarda Galatasaray ve Başakşehir'in çok zorlu maçları var. Rakiplerimiz kesinlikle puan kaybedecek. Biz maçlarımızı kazanırsak kimseye bakmadan şampiyon olabiliriz" dediği öğrenildi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Başakşehir maçı için kampa giren siyah-beyazlı futbolcular da hocalarının konuşması üzerine bu akşam kritik maç için hocalarına galibiyet sözü verdi. Başkan Fikret Orman da Kadıköy'deki 0-0'lık sonucun ardından soluğu tesislerde aldı. Futbolcularla görüşen Orman, takıma moral verdi ve üst üste 3. şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan biri olan Başakşehir deplasmanında takımın 3 puana ulaşması için motivasyon konuşması yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Şenol Güneş Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (11)

    :

    o tinerciler seni sezon sonunda bi çarpsında gör bak ozaman hahahahahaha

    4
    18
    yanıtYanıtla
    Rezil herifler:

    Biraz edepli olun be tinermiş yazık ya ülkenin insanına tinerci diyon ayıptır be ayıb sonra kardeşiz diye geçiniyonuz sizlerin yüzünden takım tutmuyorum sporu mahvettiniz be

    9
    4
    yanıtYanıtla
    Allahın sopası yok:

    Herkes lige tutunmaya çalışıyor. Fazla heveslenmeyin. Bjk nin önemli maçları var. Son sıradakiler düşmek istemiycek illaki puan kayıplarınız olacak.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    GS:

    Tiner çekmişe döndüler sahada:)) Ezik kuşlar :))

    1
    1
    yanıtYanıtla
    babanız fenerbahce:

    fener maçında büzzüğü nasıl sıktınız öyle yav :D krem sürdük gene de girmedi ya la

    yanıt2
    yanıt0
    Kebepçı Selahattin:

    Terim Şampiyon olmasında

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    matelite olarak şenol güneş hayatının hiçbir döneminde abdullah avcıyı yenemez. . . . . . . bir bjk. li olarak buna yürekten inanıyorum malesef acı ama gerçek bu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    neyse artık kafalarında ekmek kırarız

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Yok yere yemin etmeseler iyi imiş. Bjknin tek şansı kaldı. 8 de 8 yapmak. Bunlar için zorlu GS deplasmanı da var. O yüzden kesinlikle kolay değil, şampiyonluk yolunda çok büyük yara aldı.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    AZNİF KALINTAKAR:

    tinertaş mart ayını çıkaramaz.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title