Haberler

Beşiktaşlı Futbolcu Quaresma Kontrol Edemediğim Tepkilerim Oluyor

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma Kontrol edemediğim tepkilerim oluyor

Ligin ikinci yarısını sabırsızlıkla bekliyoruz

Galatasaray da bu yarışın içinde"

Kontrol edemediğim tepkilerim oluyor

Benim futbolum da değişti

Şampiyonluk şansımız çok yüksek

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, zaman zaman kontrol edemediği tepkilerinin olduğunu söyledi.

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Oyundan çıkarken gösterdiği tepkilerin kasıtlı olmadığını ve zaman zaman kontrol edemediği tepkiler olduğunu belirten Portekizli oyuncu, Galatasaray'ın da hala şampiyonluk yarışının içinde olduğunu ifade etti.

Ricardo Quaresma'nın basın toplantısından satır başları şöyle

"LİGİN İKİNCİ YARISINI SABIRISIZLIKLA BEKLİYORUZ"

"Çok güzel bir kamp döneminden geçiyoruz. Ligin ikinci yarısında da liderlikle devam etmek istiyoruz. Bunun için burada güç depoluyoruz, fiziksel ağırlıklı antrenmanlar yapıyoruz ve ligin ikinci yarısını sabırsızlıkla bekliyoruz.

GALATASARAY DA BU YARIŞIN İÇİNDE"

"Liderlik koltuğunda olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yarış devam edecek. Galatasaray kesinlikle bu yarışın içinde değil diyemeyiz. Biz lider olarak devam etmek istiyoruz. Son haftaya kadar bu yarışın devam edeceğini düşünüyorum.

GOMEZ HARİKA BİR OYUNCU

Gomez harika bir oyuncu. O'nu bir kahramana benzetecek olursam, 'Süper Mario' derim"

"KONTROL EDEMEDİĞİM TEPKİLERİM OLUYOR"

"Takım içinde çok iyi bir ambiyans var, çok faza yetenekli oyuncu var ve onlarla oynamak bana zevk veriyor. Bazen oyundan çıkarken kontrol edemediğim tepkilerim olabiliyor, ama bunların hiçbiri kasıtlı değil. Takım içinde bana gösterilen saygıdan ve güvenden çok mutluyum. Bu saygı ve güven, benim üzerimde çok büyük bir baskı oluşturuyor. Her gün bu takım için daha fazla mücadele etmem gerektiğini biliyorum. Bundan dolayı da çok mutluyum."

BENİM FUTBOLUM DA DEĞİŞTİ

Futbol, günümüzde değişkenlik gösteriyor. 4 sene önceki ve şimdiki futbol daha farklı. Ben de modern futbola uyum sağlamak için değişiklik gösteriyorum. Benim yeteneklerim var, takım için yapmam gerekenler var. Hocamın verdiği görevler var. Yeteneklerimi de kullanmam, bazı anlarda çalım atmam gerekiyor, bunu da uyguluyorum. Takım menfaati için takım oyunu oynamam gerekli. Buna da uyum sağlıyorum.

"ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ ÇOK YÜKSEK"

"Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Türkiye'nin en büyük takımıyız. İlk yarıda çok iyi işler çıkardık. Çok iyi mücadele örneği çıkardık. İkinci yarıda da bu mücadeleyi sergileyip, diğer oyuncuların bireysel yeteneklerinin de devreye girmesiyle amacımıza ulaşabiliriz. Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Beşiktaş Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title