Haberler

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Sık Sık Arayarak Rahatsız Etmeye Başladı

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Demet Özdemir'i unutmayınca sürekli arayarak rahatsız etmeye başladı.

Gazeteci Bilal Özcan'ın iddiasına göre; güzel oyuncu Demet Özdemir'le geçtiğimiz yıl aşk yaşayan Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup, Özdemir'i unutamadı. Futbolcunun sürekli kendisini aramasından rahatsız olan Özdemir, her seferinde telefonu yüzüne kapatmaya başladı.

ISRARLARIYLA GÜZEL OYUNCUYU BUNALTTI

26 yaşındaki futbolcu, Kasım 2017'de ayrıldığı ünlü oyuncuyu sık sık telefonla arayıp barışmaya ikna etmeye çalışıyor. Bu ısrardan rahatsız olan Özdemir ise iddiaya göre her seferinde telefonu Özyakup'un suratına kapatmaya başladı.

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Rahatsız Etmeye BaşladıOğuzhan Özyakup ve Demet Özdemir

CAN YAMAN DA ŞAHİT OLDU

26 yaşındaki Özdemir'in sabrı, geçtiğimiz gün setteyken eski aşkının aramasıyla taştı. Konuşulanlara göre futbolcuya "Bir daha beni arama" diye bağıran güzel oyuncunun bu durumuna Can Yaman da şahit oldu.

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Rahatsız Etmeye Başladı

"ONUNLA BEN KONUŞACAĞIM"

Özdemir'le aşk yaşadığı konuşulan yakışıklı oyuncu iddiaya göre "Bir daha ki sefer, onunla ben konuşacağım" dedi. Yeşil sahadaki performansıyla eleştirilen Özyakup'un eski aşkını tacizi ise "Oğuzhan'ın gündeminin futbol olmadığı anlaşıldı" dedirtti.

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Rahatsız Etmeye BaşladıDemet Özdemir ve Can Yaman

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Rahatsız Etmeye Başladı

Beşiktaşlı Futbolcu Oğuzhan Özyakup, Unutamadığı Demet Özdemir'i Rahatsız Etmeye Başladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuzhan Özyakup Demet Özdemir Cep Telefonu Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (64)

PERDECİ:

Ver ver sonra telefonu yüzüne kapat

35
6
yanıtYanıtla
Fenerliiii28:

ulan çocuğa laf edeceğine numarayı engelle. . amaç başka

33
3
yanıtYanıtla
zengin erkek:

Bu dünyada cenneti doya doya yaşayın. Ahirette hesabı ödeyeceksiniz inşallah :D

26
10
yanıtYanıtla
RET KİT:

LA ASLANIM SANA KADIN MI KALMADI. ENAYİ SAĞA SOLA Bİ BAK

25
6
yanıtYanıtla
dsad:

oguzhan kardeşim neden oynayamadığın belli oldu. boşver sen bu ülkenin en yetenekli futbolcususun. özüne dön

22
6
yanıtYanıtla
Evli erkek:

Ukrayna lviv seyahati Türk kadınlarına olan bağımlılığına ilaç olur , çok şaşırıyorum bizim ali ağaoglu da hasta hiçim Ukrayna’ya gitmemişde Türk kızlarına bu kadar para döküyor ?

yanıt3
yanıt3
ali:

ağuzhan üzerinden reklam yapıyor. iftiracılar

19
9
yanıtYanıtla
bilibili:

oğuzhan kimki şu türkücü çocuk

yanıt6
yanıt4
dobra:

şu kadına güzel demeyin güzel kadınlara yazık

24
2
yanıtYanıtla
Bu kadin:

Sisko hamster suratli tavsan disli Kesinlikle güzel degil

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title