Haberler

Beşiktaşlı Cenk Tosun Sırrını Açıkladı: İdmanlardan Önce de Sonra da Çalışıyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Monaco'yu 2-1 yendiği maçta takımının 2 golünü de atan Cenk Tosun "İdmanlardan önce de sonra da çalışıyorum." dedi.

Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup ederek tarihi bir zafere imza atan Beşiktaş'ta günün kahramanlarından Cenk Tosun, Talisca ve Babel açıklamalarda bulundu.

"BUGÜN TAKIM OLARAK ÇOK İYİYDİK"

Attığı iki golle galibiyeti getiren Cenk Tosun, ''Bugün takım performansı üst düzeydeydi. Hepimiz yüzde yüz konsantre olmuştuk. Maça iyi başladık ama adamların ilk atağında golü yedik. Ama sonrasında beraberliği bulduk. Hocamız da devre arasında gerekenleri söyledi. İkinci yarıda farkı daha da arttırabileceğimiz golleri de bulabilirdik.'' dedi.

''İDMANLARDAN ÖNCE DE SONRA DA ÇALIŞIYORUM"

Performansıyla ilgili konuşan Cenk, ''Ben idmanlardan önce de sonra da çalışıyorum. Yanlış yaptığım ve daha iyi olmadığım yönlerimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama bu bana bağlı. Beni pozisyona takım arkadaşlarım sokuyor. Biz gruptan lider çıkmak istiyoruz. 1 puan yetecek gibi gözüküyor kalan maçlarda ama biz daha sonrasına maç maç bakmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title