Haberler

    Beşiktaş Zirveden Uzaklaştı

    Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, zirveden uzaklaştı.

    Ligin 25. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan ve 1 puanla Galatasaray'ın gerisinde kalan siyah-beyazlı takım, İstanbul Başakşehir karşısında aldığı beraberlikle 2 puan daha yitirerek 55 puana ulaştı ve 58 puanlı sarı-kırmızılı ekibin 3 puan gerisine düştü. Haftaya 2. sırada başlayan Beşiktaş, ligdeki bu yerini de Çaykur Rizespor'u 5-1 mağlup eden Fenerbahçe'ye kaptırdı.

    İstanbul'daki puan kayıpları artıyor


    İstanbul Başakşehir maçından beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ın İstanbul'daki puan kaybı 10 maçta 15 puana ulaştı. Bu karşılaşmalarda 4 galibiyet elde eden siyah-beyazlılar, 3 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı.

    Başakşehir uğuru da bitti


    Ligin 26. haftasına kadar Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda iyi sonuçlar alan "Kara Kartallar", burada ilk kez puan kaybı yaşadı. Ligin ilk yarısında İstanbul Başakşehir'i bu statta 2-1 yenen Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-0 ve Akhisar Belediyespor'u da 3-1 mağlup etmişti. Siyah-beyazlı takım, lacivert-turunculu ekiple 0-0 berabere kalarak Başakşehir'deki ilk puan kaybını yaşadı.

    Son 6 maçta 2 galibiyet


    Siyah-beyazlı ekip, son 6 haftada galibiyet almakta zorlandı. Bu periyotta sadece 2 kez kazanabilen Beşiktaş, ikişer beraberlik ve yenilgi aldı ve 10 puan kaybetti.

    Beşiktaş'ın penaltı itirazı


    Maçın 65. dakikasında Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi. Demba Ba'nın kafa vuruşunda topun Yalçın'ın eline çarptığı pozisyonda siyah-beyazlılar penaltı itirazında bulunurken, hakem Mete Kalkavan "devam" kararı verdi. Taraftarlar da bu kararı protesto etti. Siyah-beyazlılar ayrıca, rakip kaleci Volkan Babacan'ın maç boyunca topu oyuna soktuğu sırada yavaş hareket ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi.

    Ersan ve Sivok'un kaşı açıldı


    Karşılaşmanın ilk yarısında yüzüne darbe alan Ersan Adem Gülüm'ün kaşı açıldı. Saha kenarında tedavisi yapılan siyah-beyazlı oyuncu, daha sonra oyuna geri döndü. Mücadelenin ikinci yarısında ise Tomas Sivok'un kaşında kanama meydana geldi. Bu oyuncu da müdahalesi yapıldıktan sonra oyuna devam etti.

    Gökhan Töre cezalı


    İstanbul Başakşehir karşısında 80. dakikada sarı kart gören Gökhan Töre, cezalı duruma düştü. Siyah-beyazlı oyuncu, ligin 27. haftasında Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmada cezası nedeniyle forma giymeyecek.

    İstanbul Başakşehir yine yenilmedi


    Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan İstanbul Başakşehir ise son maçlardaki iyi görüntüsünü sürdürdü. Ligdeki son yenilgisini 3-2 ile Trabzonspor'a karşı deplasmanda alan lacivert-turunculu ekip, son 6 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 12 puan topladı. Dördüncü sırada bulunan İstanbul Başakşehir, puanını da 44'e çıkardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Başakşehir Fenerbahçe İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title