Haberler

Beşiktaş, Yoğun Koruma Altında Atatürk Stadı'na Getirildi

Turkcell Süper Lig'in 32. Haftasında Bursaspor ile Deplasmanda Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Önceki Yıl Çaykur Rizespor'a Yenilerek Yeşil-beyazlı Ekibin Küme Düşmesine Etki Ettiği Gerekçesiyle Geniş Güvenlik Tedbirleri Altında Atatürk Stadyumu'na Getirildi.

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, önceki yıl Çaykur Rizespor'a yenilerek Yeşil-beyazlı ekibin küme düşmesine etki ettiği gerekçesiyle geniş güvenlik tedbirleri altında Atatürk Stadyumu'na getirildi.

Bursa Valiliği'nin aldığı karar ile maça Beşiktaş taraftarları alınmazken, Beşiktaş takımı da güvenlik gerekçesiyle Yalova'da konakladı. Maçtan 3 saat önce Yalova'da kaldığı otelden geniş güvenlik tedbirleri altında alınan Siyah-beyazlı kafile, Bursa sınırları içerisine girerken 2 jeep içinde G-3 tüfekleri ile techizli 40 asker, 2 çevik kuvvet otobüsünde yaklaşık 100 polis, 20 ekip otosu eskortluğunda Atatürk Stadyumu'na getirildi. Stadyum kavşağında bekleyen yaklaşık 200 taraftar da Beşiktaş kafilesinin

girişi sırasında sloganlar attı.

Maçtan önce, futbolcuların giriş yapacağı bölüme görevliler dışında hiçbir taraftar alınmadı. Stadyumda Beşiktaş taraftarı olmamasına rağmen, misafir takım taraftarlarının oturacağı tribüne asılan Beşiktaş ile alakalı bir pankartta Bursalı taraftarlar tarafından indirildi.

BEŞİKTAŞ TEKBİRLERLE KARŞILANDI

Bursaspor taraftarları Beşiktaş üzerinde psikolojik baskı kurmak için Siyah-beyazlı ekibin sahaya çıkışı sırasında, uzun süre kurban kesiminde getirilen tekbirleri tekrarladır. Siyah-beyazlı futbolcuların sahaya çıkışı sırasında yuhalama ile birlikte 'Satılmışlar' şeklindeki tezahüratlar da dikkat çekti. Bursaspor taraftarları, çevik kuvvet ekiplerinin tribünde görev alması sırasında da 'tribünde polis istemiyoruz' tezahüratında bulundu. Maçta İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de gelen yaklaşık 4

bin polis memuru görev yapıyor.

(İRF-İK-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title