Haberler

Beşiktaş, Yeni Divan Başkanını ve Heyetini Seçmek İçin Sandığa Gidiyor

Beşiktaş Kulübü'nde Divan Kurulu Başkanlığı Seçimi, Yarın Yapılacak.

Beşiktaş Kulübü'nde Divan Kurulu Başkanlığı Seçimi, yarın yapılacak.

Ceylan Inter-Continental Otel'de saat 10.30'da başlayacak seçimde mevcut başkan Şeref Nasır ile Yalçın Karadeniz, 3 yılı kapsayan yeni dönem başkanlığı için yarışacak.

Başkan adaylarının konuşmalarının ardından, kapalı zarf usulüyle seçime geçilecek. Seçime, toplam 326 Divan Kurulu üyesinden, oy kullanma hakkına sahip 303'ü katılabilecek.

2 dönemdir Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Şeref nasır'a karşı diğer yandan, başkan adaylarından Yalçın Karadeniz'in listesinde, siyah-beyazlıların eski futbolcularından ''Şifo'' lakaplı Mehmet Özdilek de yer alıyor.

BAŞKAN ADAYLARININ LİSTELERİ

Siyah-beyazlı kulübün Cumartesi günü yapılacak Divan Kurulu Başkanlığı seçiminde başkan adaylarının listeleri şöyle:

ŞEREF NASIR: Yılmaz Ekergil, İlyas Tunaoğlu, Coşkun Ergün, Bülent Önkol, Atilla Ozgan, İlhan Gölvan

YALÇIN KARADENİZ: Fahrettin Curoğlu, Mustafa Sedat Piroğlu, Mehmet Vedat Cem, Mehmet Özdilek, Necdet Erbaydar, Cemil Cengiz Satar

Siyah Beyazlı kulübün son beş yıldır Divan Başkanlığı görevini yürüten Şeref Nasır, nezih bir seçim geçireceklerini söyledi. Nasır başkanlığı aday olan Yalçın Karadeniz'in de eski dostu olduğunu hatırlattı. Şeref Nasır ayrıca başkanlık görevine son kez talip olduğunu da sözlerine ekledi:

"Bu seçimde karşımda sevdiğim bir kardeşim var. Nezih bir seçim olacağına inanıyorum. Biz divanı teslim aldığımızda Divan'ın sesini kimse duymuyordu. Biz Divan Kurulu'na ses verdik. Divan toplantılarını düzenledik. Ama bu 5 yıllık süreçte yapamadığımız bazı konular var. Öncelikle tüzükte son bir değişiklik yapmamız lazım. Ayrıca üyelerimize sosyal bir tesis yapmayı planlıyoruz. Ama son 5 yıldaki beni en çok sevindiren olay Beşiktaş Divan'ını yükselişe çıkartmamız oldu. Sonuç olarak Yalçın Bey'e de başarılar diliyorum. Güzel bir seçim olacağına inanıyorum"

Beşiktaş Kulübü Divan başkanlığının bir diğer adayı Yalçın Karadeniz ise 1974 - 1984 yılları arasında Siyah Beyazlı kulüpte yöneticilik yaptı. Avukat olan Karadeniz, Beşiktaş Divan Başkanlığının ve Divan Kurulunun çok önemli bir misyonu olduğunu söyledi.

"Divan başkanlığı Beşiktaşlılık duruşunu ve saygısını yansıtan çok önemli bir kurumdur. Dostlarım beni böyle bir göreve layık gördüler. Ben de mutluluk duyarak kabul ettim. Şeref Nasır görevde kaldığı sürede bir çok hizmetler yapmışlardır. Ben daha iyi hizmetler yapmak için göreve talip oldum. Sayın Nasır benim çok yakın arkadaşımdır. Ama 2 dönem bu görevde kalmıştır ve süresini doldurmuştur.

Ayrıca Beşiktaş'ın önde gelen bir çok ismi bu seçim öncesi benim yanımda yer aldı. Bana destek veriyorlar. Bu durumda benim sorumluluklarımı arttırıyor".

Öte yandan, 3 Mart Cumartesi günü yapılacak Divan Kurulu başkanlığı seçimi öncesi, adaylardan Şeref Nasır kokteyl verdi. Beşiktaş'ın Çilekli Tesisleri'nde gerçekleştirilen kokteyle, Başkan Nasır

ile kurul üyeleri katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title