Haberler

Beşiktaş-Wolfsburg Maçının Ardından

'tuttur.com Cup' turnuvasında Wolfsburg, Beşiktaş'ı 2-0 yenerek finale çıktı.

'tuttur.com Cup' turnuvasında Wolfsburg, Beşiktaş'ı 2-0 yenerek finale çıktı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve hazırlık maçlarının gençlerin gelişmesi açısından büyük avantaj olduğunu belirtti. Aybaba, "Biz, iyi bir takımız. Bazı özelliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu oyunculara şans vermek bir özelliktir. Devamıdır bu işin. İyi mücadele ettiler. Eksiklikler var. Onarlı gidereceğiz. Önümüzdeki hazırlık maçlarında da bu arkadaşlara şans vereceğiz. Sadece hazırlık maçı gibi bakıp yarın yine çalışmalara devam edeceğiz. Çok beklenti olduğumuz futbolcular var. Antrenmanda çok iyi şeyler yapıyorlar. Artık bunları maçlara da yansıtmaları gerekiyor. Beşiktaş büyük takımdır. Beşiktaş'ta forma şansını nerede bulursanız bulun, tarlada da bulsanız hemen öne çıkmanız lazım. Hemen bir şeyleri daha iyi yapmanız lazım" dedi.

Devre arasında transferin çok zor olduğunu belirten Aybaba, "Hem maddi anlamda hem de saha içi davranış anlamında bizim tarzımızı bozmayacak birisini arıyoruz. Kimse iyi oyuncuyu vermiyor. Oyuncuların fiyatları da istenildiğinde daha da yükseliyor. Yine de bakıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. Gökhan Süzen'i sezon başında istemiştik ama olmadı. Sol tarafta bir takım sıkıntılar var biliyorsunuz. Transfer mecburiyeti var. Bununla transferi kapatmayı düşünüyoruz" ifadesini kullandı.

Wolfsburg Teknik Direktörü Dieter Hecking ise sahada kazanmak için mücadele ettiklerini belirterek, "Birinci golden sonra ikiyi aradık. Bunu da bulunca daha sonra daha da rahatladık. Güzel bir karşılaşma oldu" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samet Aybaba Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title