Haberler

Beşiktaş, Umut Nayır İle 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Osmanlıspor'a geri dönen 25 yaşındaki Umut Nayır ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giydikten sonra Osmanlıspor'a geri dönen 25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

YARIN SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇECEK

Yarın sağlık kontrollerinden geçecek olan genç oyuncu, ardından takıma katılacak. Siyah beyazlı kulübün Umut Nayır'a ödemeleri TL üzerinden yapacağı belirtildi

BEŞİKTAŞ, UMUT'A TL ÜZERİNDEN ÖDEME YAPACAK

Haber1903'ün haberine göre, Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Umut Nayır'a ilk sezon için 1 milyon 750 bin TL ödeme yapılacak, geri kalan 3 yılda ise artarak 2 milyon TL ile son bulacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ankaragücü Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (18)

Babakartal:

Umut Nayın Değilde Umutoviç, umudye, umabakar olsa tepkiniz ne olurdu biliyonrmusunuz nasıl topçu olduğunru hemen saldırıyorsunuz bekleyelim bakalım en azından kendi evladımız sahiplenelim

8
0
yanıtYanıtla
GözGöz:

Şu an tepki veren Beşiktaşlılar ileride çok memnun olacak. İyi transfer iyi golcü. Keşke Göztepe''ye dönseydi

3
4
yanıtYanıtla
aydın:

birisi şu beşiktaşı devralsın arkadaş bunlar iyice bocaladı

1
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

Nayır nolamaz.

4
1
yanıtYanıtla
Maaşa bak:

Ulan kendi takımında kaç alıyorda siz 1milyon750bin veriyonuz

5
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Nayirinho olabilir. İsmi yanlış yazılmış.

4
0
yanıtYanıtla
ankaralı:

Yani ben bir Ankaragüçlü taraftarı olarak bu sene bütün maçları 90 dakika izledim Ankaragücü''nde süperlig te yakıştıramazken Beşiktaşın alması gerçekten çok şaşırtıcı (:

3
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

tam tersi düşünüyorum. Umut Nayır Türkiye''nin en iyilerinden. Şenol Hoca da iyce adam eder

yanıt0
yanıt0
SAT:

Gayet güzel transfer. Hem genç hem Türk, Negredo yıllık 4. 35m€ maaş alıyor yaptıkları neler ?

2
1
yanıtYanıtla
kayserirli:

bütn külp başkanlarına duyrulur özünüze türklere dönün neydiği belirsiz 14 yabancı sizin neyinize az yabancı alın ama yıldız alın o kadar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title